Samsung Galaxy S II uitgesteld

Redactie
7 april 2011, 8:53
1 min leestijd
Samsung Galaxy S II uitgesteld

Samsung laat weten dat de Galaxy S II later verkrijgbaar is dan gepland. De globale lancering van de opvolger van de Galaxy S vindt pas rond de zomer plaats. Eerder zag het er naar uit dat de telefoon al in april of mei zou arriveren. Om de pijn te verzachten stopt Samsung mogelijk een andere processor in de telefoon. Op dit moment heeft de telefoon een 1 GHz multikernprocessor, maar volgens geruchten stopt Samsung een 1,2 GHz multikernprocessor in de Galaxy S II. Misschien om concurrent HTC voor te blijven. Deze fabrikant komt binnenkort namelijk met de krachtige Evo 3D.

GSM Arena kreeg al een testexemplaar van Samsung en maakte de onderstaande video. Het maakt niet uit of je de telefoon tijdens het surfen een kwartslag draait of dat je in- of uitzoomt: de telefoon blijft zonder haperingen draaien.

Lees verder na de advertentie.

De Samsung Galaxy S 2 heeft een 4,3 inch Super AMOLED Plus-scherm. Wat vooral opvallend is, dat is de dikte van het toestel. Met een dikte van 8,45 mm kun je beter over `dunte` spreken, want de Galaxy S 2 is één van de dunste smartphones aller tijden. Er komen twee versies van de Galaxy S 2: eentje met en één zonder NFC (Near Field Communication).

Ga jij voor de Samsung Galaxy S II of ben je geïnteresseerd in een ander toestel van HTC, LG of Sony Ericsson? Laat het hieronder weten!

Update
Samsung heeft ondertussen de tweet verwijderd en laat weten dat de releasedatum gewoon nog steeds april/mei is. Gelukkig valt de vertraging dus mee, alhoewel het natuurlijk wel een flinke blunder is dat Samsung verkeerde informatie doorspeelt via officiële kanalen.

Via: Phandroid

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu