Samsung Galaxy S II unboxing op de Mount Everest
Redactie

samsung kenton coolDe Britse bergbeklimmer Kenton Cool kreeg sponsorgeld van Samsung om de Mount Everest te beklimmen. Er stond wel een prestatie tegenover: de bergbeklimmer moest een Twitter-berichtje sturen vanaf de Mount Everest én de Samsung Galaxy S II uitpakken. Cool gebruikte een 3G-verbinding om te bellen en een tweet te versturen via het lokale netwerk van operator NCell.

Zij hebben om oktober 2010 voor het eerst een 3G-mast bij het basiskamp van de Mount Everest gezet. Samsung zag er wel een mooie marketingstunt in. Ze stuurden Cool de berg op om hun meest krachtige smartphone, de Samsung Galaxy S II te demonstreren. “Ik heb de Everest wel vaker beklommen, maar ben nooit eerder in staat geweest om de opwinding te delen”, zei Cool. Eerder beklom de Brit al achtmaal de Mount Everest.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Via: Mashable

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.