Placeholder

Samsung kondigt aan dat de Samsung Galaxy S II vanaf 1 mei te koop is in Groot-Brittannië. Eerder wisten we al dat de telefoon rond de zomer naar Nederland zou komen. Wanneer Samsung de Galaxy S II naar Nederland en België brengt is nog niet bekend, maar waarschijnlijk rond dezelfde periode. Of er ook daadwerkelijk, volgens de geruchten, een 1,2 GHz multikernprocessor inkomt weten we ook nog niet.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

We weten wel dat de Samsung Galaxy S II gaat draaien met een aangepaste schil van Samsung op Android 2.3 (Gingerbread). Tevens heeft deze telefoon de beschikking over een Super Amoled Plus-scherm, een acht megapixel camera en de mogelijkheid om te filmen in 1080p HD.

Wat vooral opvallend is, dat is de dikte van het toestel. Met een dikte van 8,45 mm kun je beter over `dunte` spreken, want de Galaxy S 2 is één van de dunste smartphones aller tijden. Er komen twee versies van de Galaxy S 2: eentje met en één zonder NFC (Near Field Communication).

Via: Androinica

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.