‘Samsung Galaxy S III in productie, recordaantal pre-orders’

'Samsung Galaxy S III in productie, recordaantal pre-orders'  Dat de Samsung Galaxy S III eraan zit te komen mag inmiddels wel duidelijk zijn. Volgens een tweet van de bekende Russische blogger Eldar Murtazin is het ontwerp van het nieuwe vlaggenschip van Samsung klaar en is het toestel klaar om in productie te gaan. Providers en retailers zouden de Galaxy S III nu al in grote hoeveelheden hebben besteld bij de Zuid-Koreaanse fabrikant volgens de telecom-expert. In zijn tweet deelt Murtazin ook mee dat de Samsung Galaxy S III een keramische achterkant krijgt.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Hoewel we steeds meer weten over hoe de nieuwe toptelefoon van Samsung eruit komt te zien is het nog steeds niet duidelijk wanneer de opvolger van de Galaxy S II op de markt komt. In eerste instantie werd de S III op Mobile World Congress verwacht, maar Samsung besloot de introductie van het toestel uit te stellen. Samsung wil de Galaxy S III graag wereldwijd tegelijkertijd introduceren, iets wat bij de Galaxy S II mislukte.

Tweet Murtazin

Hoewel een aankondiging van de S3 wordt verwacht in april, met een introductie in mei, kan Samsung ook besluiten de introductie nog iets langer uit te stellen. Samsung is een van de hoofdsponsors van de Olmypische Spelen die in juli worden gehouden en zou het de ideale gelegenheid zijn om de nieuwe telefoon aan het grote publiek te laten zien.