De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

‘Samsung Galaxy S III krijgt 1.8 GHz dual-core processor, 2 GB RAM en 12 megapixel camera’

Redactie
11 oktober 2011, 11:14
1 min leestijd
‘Samsung Galaxy S III krijgt 1.8 GHz dual-core processor, 2 GB RAM en 12 megapixel camera’
'Samsung Galaxy S III krijgt 1.8 GHz dual-core processor, 2 GB RAM en 12 megapixel camera'

Phandroid heeft een screenshot ontvangen van een interne presentatie van Samsung waaruit enkele specificaties van de Samsung Galaxy S III op te maken zijn. Zo zou het toestel een 1.8 GHz dual-core processor, 2 GB RAM aan werkgehheugen, een 4.6 inch Super AMOLED Plus HD scherm en een 12 megapixel camera krijgen. Ook zou de Galaxy S II die in 2012 op de markt moeten kommen ondersteuning voor NFC en LTE (snel 4G-internet).

Uit de afbeelding is ook te maken dat de toestel wat meer afgerond is dan de Samsung Galaxy S II. Zo is vooral de onderkant duidelijk meer gebogen dan de huidige Samsung Galaxy S II. De Galaxy S III zou geen gebogen scherm hebben zoals de Nexus Prime en voorzien zijn van een gewijzigde interface. Dit is in lijn met de update van de Galaxy S II die onderweg is waarbij de iconen vergroot gaan worden en de bediening iets zal veranderen.

Lees verder na de advertentie.

Phandroid brengt het nieuws over de Galaxy S III echter wel met een korreltje zout. In de screenshot is namelijk ook te zien dat de originele Samsung Galaxy S een Exynos processor zou hebben en dat klopt niet. Ook zijn er wat tikfouten in de dia te zien. In ieder geval mag duidelijk zijn dat er volgend jaar een Samsung Galaxy S III aankomt. Wat de uiteindelijke specificaties zullen zijn en hoe de telefoon eruit gaat zien is dus nog even afwachten.

Samsung Galaxy S III

Bron: Phandroid

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu