‘Samsung Galaxy S III krijgt 4.8 inch scherm met keramische achterkant’

Redactie
26 februari 2012, 14:09
1 min leestijd
‘Samsung Galaxy S III krijgt 4.8 inch scherm met keramische achterkant’
'Samsung Galaxy S III krijgt 4.8 inch scherm met keramische achterkant'

Een telefoon die niet wordt gepresenteerd op MWC is de Samsung Galaxy S III, maar dat betekent niet dat er hevig gespeculeerd wordt over hoe het nieuwe vlaggenschip van Samsung eruit gaat zien. BGR beweert op basis van een betrouwbare bron bij Samsung dat de Galaxy S III voorzien zal zijn van een 4.8 inch Super AMOLED HD scherm met een keramische zwarte achterkant. Wat voor soort display het gaat worden is niet helemaal duidelijk, maar vermoedelijk is het een Super AMOLED Plus HD scherm.

Als Samsung een keramische achterkant gaat gebruiken voor de Galaxy S III is dat een welkome verbetering ten opzichte van de plastic achterkanten die nu worden gebruikt voor de Galaxy-telefoons. Dit zal de telefoon meer een high-end uitstraling geven. Andere vermoedelijke specificaties voor de Samsung Galaxy S III zijn Android 4.0 Ice Cream Sandwich, ondersteuning voor 4G LTE, 2 GB RAM werkgeheugen en een quadcore-processor.

Lees verder na de advertentie.

Volgens BGR zou Samsung haar nieuwe vlaggenschip ook gelijktijdig in tenminste vijftig markten willen lanceren. Dit is in overeenstemming met eerdere geruchten voor het uitstellen van de lancering van de Galaxy S III. Traditiegetrouw kondigt Samsung haar nieuwe Galaxy-vlaggenschip aan op MWC, maar de vorige keer duurde het maanden voordat de telefoon daadwerkelijk wereldwijd beschikbaar was.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu