Samsung Galaxy S III krijgt geen 3D-scherm
Redactie

samsung-3dSamsung heeft aangegeven, dat er in de nabije toekomst geen toestellen met 3D-scherm op de markt komen. Dat geldt dus ook voor de Samsung Galaxy S III, waarover al een tijdje geruchten gaan dat er wellicht een 3D-scherm in zou zitten, waar je geen speciale bril voor nodig hebt. Ook zou het toestel beschikken over een dubbele camera, zoals op 3D-toestellen als de HTC EVO 3D en LG Optimus 3D inmiddels gebruikelijk is. Er werd gedacht dat Samsung binnenkort ook wel toestellen met 3D-schermen zou uitbrengen, mede omdat Samsung al behoorlijk actief is met 3D TV’s. Maar Samsung geeft geen plannen in die richting.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


“Hoewel Samsung Electronics constant nieuwe technologieën onderzoekt voor onze mobiele apparaten, hebben we geen onmiddellijke plannen om schermen met 3D-technologie in onze komende smartphones te gebruiken”, luidde het standpunt van Samsung. Veel mensen zien liever dat de Samsung Galaxy S III spectaculair dun wordt, dan dat er een 3D-functie in zit waar je de meeste tijd toch geen gebruik van maakt.