Samsung Galaxy S III op één na grootste elektronicatrend op Google

Redactie
12 december 2012, 12:30
1 min leestijd
Samsung Galaxy S III op één na grootste elektronicatrend op Google
Galaxy S III

De Samsung Galaxy S III was op Google in 2012 de op één na grootste elektronicatrend. Dit valt af te leiden uit de Google Zeitgeist, een groot jaaroverzicht van alle zoekopdrachten in het afgelopen jaar. De Galaxy S III wordt enkel overschaduwd door de iPad 3. Bij de trendlijst werd er gekeken hoe vaak er naar een bepaalde term werd gezocht ten opzichte van afgelopen jaar. Uit de cijfers over specifiek Nederland blijkt dat een hoop mensen zich ook in Android hebben verdiept: “Wat is android” staat op nummer 2 in de lijst met meestgezochte termen beginnend met ‘wat is’.

De Galaxy S III is niet de enige Android-device in de lijst: Google’s eigen Nexus 7 staat op nummer 4 in de trendlijst, gevolgd door de Galaxy Note 2 op nummer 5. Amazon’s Kindle Fire staat op de negende plaats.

Lees verder na de advertentie.

Veel Google-zoektermen in Nederland gingen sowieso over smartphones of online technologie. Zo staat ‘Wat is roaming’ bovenaan de wat is-lijst, terwijl in een lijst met zoektermen beginnend met ‘hoe’ de vragen “Hoe werkt twitter” en “hoe werkt facebook” op nummer drie en vier staan.

Heeft dit artikel je geholpen?
Samsung Galaxy S3
Samsung Galaxy S3

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu