Samsung Galaxy S III specificaties gelekt: 1.5 GHz quad-core processor en 1080p-scherm

Redactie
27 februari 2012, 19:00
1 min leestijd
Samsung Galaxy S III specificaties gelekt: 1.5 GHz quad-core processor en 1080p-scherm
Samsung Galaxy S III specificaties gelekt: 1.5 GHz quad-core processor en 1080p-scherm

De website BGR heeft meer nieuws over de Samsung Galaxy S III naar buiten gebracht. Zo zou de Samsung Galaxy S III voorzien zijn van een 1.5 GHz Samsung Exynos quadcore-processor en een 4.8 inch scherm met een 1080p Full HD-resolutie en een 16:9 beeldschermverhouding. Aan de achterkant zou een 8 megapixel camera te vinden zijn en aan de voorkant een 2 megapixel camera om mee te videobellen. Zoals BGR al eerder beweerde krijgt de Galaxy S III een keramische achterkant. Android 4.0 ontbreekt natuurlijk ook niet.

Een 1080p-resolutie betekent een verhouding van 1.920×1.080. Hiermee zijn Blu-ray films in volledige resolutie te bekijken, iets wat wel redelijk te doen is om een 4.8 inch scherm. Omdat de beeldverhouding 16:9 is blijft ook de beeldverhouding behouden. 4G LTE zou ook niet ontbreken op de Samsung Galaxy S III. Deze feature lijkt bedoeld voor de Amerikaanse markt omdat snel mobiel internet in Europa nog in de kinderschoenen staat.

Lees verder na de advertentie.

De Samsung Galaxy S III is de grote afwezige op Mobile World Congress dat nu in Barcelona aan de gang is. Al voor de start van de telecombeurs had Samsung aangegeven haar nieuwe vlaggenschiptelefoon hier niet te zullen presenteren. De afgelopen twee edities werden de Samsung Galaxy S en de Samsung Galaxy S II nog onthuld.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu