Samsung Galaxy S III speelt 10 uur video op volle batterij
Redactie

Samsung Galaxy S IIIUit een aantal testen van GSMArena is gebleken dat de Samsung Galaxy S III, ondanks zijn grote scherm van 4.8 inch, ongeveer tien uur video kan afspelen voordat de batterij leeg is. Dit is een grote verbetering ten opzichte van de Galaxy S II (acht uur video) en Galaxy Nexus (zes uur video). Samsungs vlaggenschip presteert niet alleen goed met het afspelen van video, ook de gesprekstijd van ruim tien uur halen maar weinig andere smartphones. Ter vergelijking: de iPhone 4S heeft maar een gesprekstijd van zeven uur en veertig minuten.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Het lijkt erop dat Samsung een goede keuze heeft gemaakt met een batterij van 2100 mAh. De enige test waar de Galaxy S III geen denderende prestaties behaalt, is bij het browsen. Met de Galaxy S III kun je ongeveer vijf uur en een kwartier browsen. Dat is drie kwartier langer dan zijn voorganger, maar bijna twee uur korter dan de iPhone 4S.