Samsung Galaxy S III vanaf vandaag te koop in Nederland

Redactie
29 mei 2012, 17:09
2 min leestijd
Samsung Galaxy S III vanaf vandaag te koop in Nederland
Samsung-Galaxy-S3

De Samsung Galaxy S III is vanaf vandaag verkrijgbaar in 28 landen wereldwijd. Nederland zit bij de eerste lichting, maar de VS nog niet. De Samsung Galaxy S III moet samen met de HTC One X hét succesnummer voor 2012 worden. Nog voordat de Samsung Galaxy S III in de winkel lag werd al een recordaantal pre-orders geboekt. Belangrijkste kenmerk: een design dat is geïnspireerd op de natuur, een quad-core 1,4 GHz Exynos-processor, een 4,7-inch HD-scherm met een 720p-resolutie en een 8-megapixelcamera. Standaard is de Samsung Galaxy S III voorzien van Android 4.0 (Ice Cream Sandwich), 1 GB RAM en 4G-connectiviteit. De behuizing is slechts 8,6 mm dun. Maar hoe zit het met de beschikbaarheid in Nederland?

Samsung presenteerde de opvolger van de Samsung Galaxy S II begin mei op een persbijeenkomst in Londen. Op het eerste gezicht lijkt de Samsung Galaxy S III goed verkrijgbaar, zowel als los toestel als met abonnement. Hieronder zie je de prijzen bij enkele grote webwinkels. Hoewel veel webwinkels de blauwe uitvoering (‘Pebble Blue’) wel in het assortiment op hebben genomen, kan het een paar weken duren voordat deze variant leverbaar is. De witte uitvoering (‘Ceramic White’) is vanaf vandaag wel meteen verkrijgbaar.

Lees verder na de advertentie.

GSM Arena kreeg een officiële verklaring van Samsung waarom de Pebble Blue-versie is uitgesteld. Het toestel blijkt te zijn gemaakt van een nieuw ‘hyper-glaze’ materiaal in een nieuwe kleur blauw. Om aan de interne kwaliteitsstandaarden te voldoen kan er maar een kleine hoeveelheid blauwe Samsung Galaxy S III’s worden geleverd in de komende twee tot drie weken. Daarna zullen de voorraden toenemen.

Samsung Galaxy S III los toestel

Tijdelijk weg.

Samsung Galaxy S III met abonnement

Tijdelijk weg.

In bovenstaande tabel hebben we bij elke operator het meest gunstige abonnement gezocht, waarbij je de Samsung Galaxy S III bij voorkeur gratis krijgt. Neem je een goedkoper abonnement, dan betaal je uiteraard wat meer bij.

galaxy-s-iii-blauw-uitstel
Heeft dit artikel je geholpen?
Samsung Galaxy S3
Samsung Galaxy S3

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu