De Samsung A52s tijdelijk extra scherp geprijsd bij Vodafone!

Samsung Galaxy S III wordt op 3 mei aangekondigd

Redactie
16 april 2012, 8:56
1 min leestijd
Samsung Galaxy S III wordt op 3 mei aangekondigd
samsung aankondiging

Samsung gaat op 3 mei de Samsung Galaxy S III aankondigen. Dan zal ook meer bekend worden over de opvolger van de Samsung Galaxy S II. Het blijkt uit een uitnodiging, die Samsung heeft rondgestuurd voor een ‘Samung Mobile Unpacked’-evenement in Londen. Onder dezelfde naam werden eerder de Samsung Galaxy S, S II en Nexus aangekondigd. De tekst ‘Come and meet the next Galaxy’ maakt duidelijk dat het hier om een nieuw toestel gaat, al wordt niet expliciet gesproken over Galaxy S III.

Pas in de loop van de avond zal officieel bekend worden wat de specs zijn van de Samsung Galaxy S III. De uitnodiging verklapt namelijk niets: er staan alleen een paar klodders verf op in de kleuren blauw en wit. De Samsung Galaxy S III krijgt volgens de geruchten een 4,7-inch scherm met een resolutie van 1280 x 720 pixels.

Lees verder na de advertentie.

Voor de processor zou een Exynos 4412 zijn gebruikt. Deze heeft vermoedelijk een kloksnelheid van 1,5 GHz (quad-core). Er wordt gesproken over een keramische behuizing. Dat de Samsung Galaxy S III meteen bij de lancering al voorzien is van Android 4.0 is vrijwel zeker, waarbij er ook meteen aanpassingen in de TouchWiz-skin zijn gedaan.

Heeft dit artikel je geholpen?
Samsung Galaxy S3
Samsung Galaxy S3

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's