‘Samsung Galaxy S is beste Europese smartphone’

Redactie
16 augustus 2010, 15:38
1 min leestijd
‘Samsung Galaxy S is beste Europese smartphone’

De Samsung Galaxy S GT-I9000 is door de EISA (European Imaging And Sound Association) gekozen als beste Europese smartphone van het jaar. Volgens de EISA is de Samsung Galaxy S een “absolute must voor veeleisende gebruikers, die altijd van de laatste hoed-en-rand willen weten.” De EISA vindt het AMOLED touchscreen “schitterend”. Andere sterke punten zijn snelheid, Wi-Fi hotspot en de mogelijkheid om op te waarderen tot Android 2.2. “Deze telefoon verdient de aandacht van iedere liefhebber van mobiele telefoons”, staat op de website van de EISA. Andere winnaars zijn LG, Sony en Apple.

De Sony Ericsson Xperia X10 Mini won de award voor de beste Europese mobiele telefoon. EISA: “Zijn compacte grootte, het lage gewicht en de verscheidenheid aan diverse moderne kleuren maken de X10 Mini uitermate geschikt om iedereen aan een smartphone te krijgen.” Net als de Samsung Galaxy S gebruikt de X10 Mini Google Android als besturingssysteem.

Lees verder na de advertentie.

De Samsung Wave GT-S8500 is de beste ‘sociale media’-telefoon. De LG GD510 Pop is de groenste telefoon van het jaar. De GD510 heeft namelijk een zonnecel op de achterkant van het toestel. Apple’s iPad is dit jaar de beste tabletcomputer. “De kers op de taart is de mogelijkheid om alle bestaande 140.000 iPhone-apps te gebruiken.”

Mooi dat twee Android-toestellen een prijs hebben gewonnen. En volgend jaar? Dan staan drie Google Android-telefoons en een Google Android-tablet op het podium.

Een tip: bekijk even het filmpje van de winnaar op de website van de EISA. Het meisje aan het eind van het filmpje heeft er erg veel moeite mee om vloeiend Engels te praten. Een aparte keus van EISA om haar de Engelse tekst in te laten spreken.

Via: EuroDroid

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Sony Ericsson Xperia X10 Mini Pro
Sony Ericsson Xperia X10 Mini Pro

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu