De Samsung Galaxy S22 5G nu met €100,- cashback!

“Samsung Galaxy S krijgt Gingerbread in maart”

Redactie
27 februari 2011, 11:30
1 min leestijd
“Samsung Galaxy S krijgt Gingerbread in maart”

Gisteren werden de Desire-gebruikers verrast met de mededeling dat de normale uitvoering, de Z-uitvoering en de HD over enkele maanden Gingerbread kunnen verwachten. Vandaag hebben we weer goed nieuws: ook Android-gebruikers met een Samsung Galaxy S kunnen binnenkort aan de slag met de nieuwste mobiele versie van Google Android. De update arriveert volgens de Duitse blogger Frank Feil al in maart, maar dat lijkt ons erg vroeg. Hopelijk komt Samsung binnenkort met een officiële persverklaring.

Android 2.3 voegt handige nieuwe functies toe aan de populaire smartphone van Samsung. Zo krijgt de Galaxy S de beschikking over een betere kopieer en plak-functie, een multitouch-toetsenbord, betere tekstsuggesties en is er VOIP ingebouwd. Geen wereldschokkende veranderingen in vergelijking met eerdere versies van Android, maar het zijn toch aardige toevoegingen.

Lees verder na de advertentie.

En de NFC-functie? Tjah, die werkt helaas niet, aangezien er geen NFC-chip in de Galaxy S zit.

Wanneer de update beschikbaar is via het programma Kies, dan verschijnt er een update op Android Planet. Als we meer informatie hebben over een releasedatum laten we het je weten!

Bron: Electronista

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy S
Samsung Galaxy S

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's