Samsung Galaxy S opkrikken naar 1,6 GHz
Redactie

kernel1Oké, misschien hebben jullie Samsung Galaxy S-gebruikers nog geen Android 2.2, maar wat jullie wél hebben is een snelle telefoon. Met de aangepaste kernel van Team Whiskey is het zelfs mogelijk om je telefoon te overklokken, waardoor de processor een snelheid van 1,6 GHz bereikt. Veel hoger dan de normale snelheid van 1 GHz.

Met een kloksnelheid van 1,6 GHz is je Samsung Galaxy S stabiel, maar houdt er rekening mee dat de batterij sneller leeg is dan normaal. Met de kernel van Team Whiskey haalt je telefoon een benchmarkscore van boven de 3.000. Niet verkeerd!

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Het team is nog steeds bezig met het optimaliseren van de kernel. In de toekomst hoopt het team een kloksnelheid van 2 GHz te bereiken en een framerate van 85 beelden per seconde. Op dit moment is het limiet 78.

De speciale kernel is te downloaden op de website van Team Whiskey. Let op: downloaden en installeren op eigen risico!

Bron: XDA-developers

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.