Samsung Galaxy S Plus in Nederland aangekondigd: verbeterde opvolger van de Galaxy S
Redactie

samsung galaxy s plusSamsung heeft in Nederland de Galaxy S Plus aangekondigd, een verbeterde versie van Samsungs meest succesvolle smartphone, de Galaxy S. Deze heeft een 1,4 GHz processor, draait op Android 2.3 Gingerbread en heeft een verbeterde batterij. Snelheid en lange gebruiksduur zijn de sterkste punten van deze nieuwe telefoon. Maar ook het Super AMOLED-scherm maakt dit toestel bijzonder: net als voorgaande toestellen heb je daarmee een haarscherp beeld. Van de Samsung Galaxy S zijn vorig jaar wereldwijd 10 miljoen exemplaren verkocht. De Samsung Galaxy S Plus is nog sneller dan z’n voorganger en gaat langer mee, omdat de batterij 10% in capaciteit is toegenomen. Het toestel is ook nog eens opvallend dun. Je krijgt er standaard Swype op meegeleverd om extra snel tekst te kunnen invoeren. Het toestel is binnenkort verkrijgbaar voor 449 euro.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


samsung galaxy s plusEr zit een HSPA+ verbinding op van maximaal 14.4 Mbps, een 1650 mAh-batterij, een standaard tetheringfunctie en de optie om bestanden te sturen naar andere apparen of een Wi-Fi-hub te maken van je toestel. Natuurlijk zitten ook alle bekende Android-applicaties erop, zoals Gmail, Google Voice Search en Google Maps Navigatie. De Galaxy S Plus is ook standaard uitgerust met de Samsung MMM-widget die toegang geeft tot lokale content en nieuwsfeeds.

De vraag is nu wel een beetje wat de échte opvolger van de Galaxy S is: de S II of de S Plus.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.