Samsung Galaxy S: vijf miljoen exemplaren verkocht

Redactie
6 oktober 2010, 13:27
1 min leestijd
Samsung Galaxy S: vijf miljoen exemplaren verkocht
samsung galaxy s

De Galaxy S, het paradepaartje van Samsung, is een groot succes. Wereldwijd zijn er al meer dan vijf miljoen exemplaren verkocht. Dit laat Samsung weten in een persbericht. Eind oktober komt de Galaxy S uit in Japan. “We verwachten dat Japanse gebruikers intensief gebruiken maken van de vele mogelijkheden van de telefoon”, zegt Ryuji Yamada, president van de Japanse mobiele telecomprovider DOMOCO.

Lees verder na de advertentie.

De Samsung Galaxy S is één van de beste Android-toestellen op de markt. De telefoon heeft een prachtig Super AMOLED scherm van 4 inch en bevat een 1 GHz Hummingbird processor. Binnen twee weken ontvangen alle Samsung Galaxy S toestellen een update naar Android 2.2. Dit onthulde het bedrijf tijdens de Android Experience Meet-up in Utrecht.

De Samsung Galaxy S is in augustus verkozen als beste Europese smartphone van het jaar door de EISA (European Imaging And Sound Association). Onze reviewer Robin van ‘t Slot heeft de Samsung Galaxy S in juli getest. Nadeel is dat het toestel af en toe hapert, maar verder is het een prima telefoon. “En wat ons betreft de nieuwe leider van de Android-toestellen”, aldus Van ‘t Slot in de laatste alinea.

De Samsung Galaxy Tab, de grote broer van de Galaxy S, ligt binnenkort in de winkel. Of de tabletcomputer net zo goed gaat verkopen als de Galaxy S? De tijd zal het leren!

Categorie: Fabrikanten
Spotlight: Android

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's