De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Samsung Galaxy S Wifi 4.0 en 5.0 komen naar Europa

Redactie
2 mei 2011, 14:59
1 min leestijd
Samsung Galaxy S Wifi 4.0 en 5.0 komen naar Europa
samsung galaxy s wifi

Samsung heeft aangekondigd dat de 5 inch mediaspeler Galaxy S Wifi naar Europa komt. Zwitserland zal de primeur hebben, want daar gaat het toestel als eerste in de verkoop. Daarnaast komt de Samsung Galaxy S Wifi 4.0 (Galaxy Player) ook in de Europese schappen te liggen, waarbij Rusland de primeur krijgt. In beide gevallen gaat het om een mediaspeler zonder telefoonfuncties. Er zit zelfs geen simkaartslot of 3G-functie op. De enige manier waarop je verbinding met internet kunt maken is via Wi-Fi. De specificaties van beide toestellen zijn vrijwel gelijk, alleen de schermdiameter is met 4 en 5 inch verschillend. De 4-inch mediaspeler heeft bovendien een iets kleinere accu: 1200 mAh in plaats van 2500 mAh, maar is dan ook een stuk lichter.

Wat schermtechnologie betreft heeft de 5-inch mediaspeler een normaal TFT LCD-scherm met een resolutie van 800 x 480 pixels. De 4-inch mediaspeler is voorzien van een Super Clear LCD. Samsung kondigde de Galaxy S Wifi mediaspeler afgelopen februari aan op Mobile World Congress. Overigens is nog steeds niet duidelijk wanneer beide modellen in Nederland te koop zullen zijn, al wordt het dankzij beschikbaarheid in meerdere Europese landen straks wel gemakkelijk gemaakt om ze te kopen. Omdat er geen simkaartslot aanwezig is, hoef je geen rekening te houden met een simlock of verplichte abonnementen.

Lees verder na de advertentie.

Wat de specs betreft heeft Samsung gekozen voor een 1 GHz Hummingbird-processor, een 3,2 megapixel camera met flitser en Android 2.2. Een upgrade naar 2.3 behoort echter tot de mogelijkheden. De opslagcapaciteit is 8 of 16 gigabyte.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy S
Samsung Galaxy S

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu