De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

‘Lek toont grotere accu voor Samsung Galaxy S10’

Erwin Vogelaar
6 januari 2019, 10:56
1 min leestijd
‘Lek toont grotere accu voor Samsung Galaxy S10’

Nu de volgende generatie smartphones van Samsung dichterbij komt, worden de geruchten concreter. Een nieuw lek geeft info over de grootte van de Samsung Galaxy S10-accu.

Lees verder na de advertentie.

Samsung Galaxy S10-accu gelekt

De Samsung Galaxy S10 krijgt waarschijnlijk een grotere accu dan zijn voorganger. Een nieuw lek gedeeld door beroepslekker Ice Universe zet de verschillende toestellen met hun accu’s op een rijtje.

Als we dit lek mogen geloven, krijgt de basisversie van de Galaxy S10 met een 6.1 inch-scherm een 3500 mAh-accu. De grotere Samsung Galaxy S10 Plus met een 6,4 inch-scherm krijgt stroom van een 4000 mAh-accu. Dan is er ook nog de kleinere Galaxy S10E, met een 5,8 inch-scherm en compacte 3100 mAh-accu.

galaxy s10 accu

Samsung lijkt dus voor stevige accu’s te zorgen vergeleken met de vorige generatie. Zo had de Galaxy S9 een 3500 mAh-accu en de Galaxy S9 Plus een 3500 mAh-accu. Deze groei betekent niet direct dat je hierdoor ook langer met de accu doet. De nieuwe toestellen hebben stevigere hardware en grotere schermen die meer stroom nodig hebben.

Meer duidelijkheid krijgen we volgende maand, want Samsung lijkt zijn nieuwe smartphones op 20 februari te presenteren. Dat is enkele dagen voor de grote telecombeurs Mobile World Congress.

Dit weten we nog meer over de Galaxy S10

De Galaxy S10 verschijnt dus in drie verschillende formaten. Niet met een notch, zoals de meeste nieuwe high-end smartphones op dit moment, maar wel met een gat in het scherm voor de selfiecamera. Op de achterkant zijn meerdere camera’s te vinden die waarschijnlijk horizontaal worden geplaatst.

Lees alle vorige Samsung Galaxy S10 geruchten in een handig overzicht.

Lees ook deze artikelen over de Galaxy S10

Bron: Ice Universe
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy S10
Samsung Galaxy S10

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu