Deze Samsung Galaxy S10-wallpapers verbergen het cameragat

Rens Blom
8 maart 2019, 16:56
1 min leestijd
Deze Samsung Galaxy S10-wallpapers verbergen het cameragat

Ben je niet zo’n fan van het cameragat op je nieuwe Samsung Galaxy S10 (Plus)? Met één van deze achtergronden kun je het gaatje in het scherm eenvoudig en op een leuke manier verstoppen.

Lees verder na de advertentie.

Samsung Galaxy S10-achtergronden

De Samsung Galaxy S10 en S10e hebben een gaatje in het scherm voor de frontcamera. Op de S10 Plus is dat gat groter omdat het toestel twee selfiecamera’s heeft. Een vernuftige innovatie, maar mogelijk stoor je je aan het (dubbele) zwarte gat in de rechter schermhoek.

Een alternatieve wallpaper biedt uitkomst. Hieronder vind je drie ludieke voorbeelden die het schermgaatje omtoveren tot een grappig detail. Op een speciale pagina op Reddit vind je nog veel meer achtergronden die gemaakt zijn met het cameragat in het achterhoofd.

Van Smash Bros en de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un tot een iPhone en een donut: je kan het zo gek niet bedenken of iemand heeft een geschikte achtergrond gemaakt. Wil je geen opvallende achtergrond? Kies dan bijvoorbeeld een volledig zwart plaatje; dan zie je het cameragat bijna niet meer.

Samsung Galaxy S10 release

De Samsung Galaxy S10, S10 Plus en S10e zijn nu te koop in Nederland. De S10e is het goedkoopste model en een concurrent voor de iPhone XR. Met de S10 en S10 Plus levert Samsung topmodellen af die de strijd aangaan met toestellen als de Huawei P30 Pro, Nokia 9 PureView en Sony Xperia 1.

Meer weten over de Samsung Galaxy S10-serie? Check hieronder onze videopreview van de smartphoneserie. Binnenkort publiceert Android Planet uitgebreide reviews van de S10-serie.

Lees het laatste nieuws over Samsung

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy S10
Samsung Galaxy S10

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu