De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Download: speciale wallpapers van Disney en Pixar voor je Samsung Galaxy S10

Michel van 't Klaphek
28 mei 2019, 10:42
2 min leestijd
Download: speciale wallpapers van Disney en Pixar voor je Samsung Galaxy S10

Ben jij geen fan van het cameragat op de Galaxy S10, maar wel liefhebber van Disney en Pixar? Dan heb je geluk. Samsung heeft namelijk speciale wallpapers van jouw favoriete films en series uitgebracht, die het cameragat speels verbergen.

Lees verder na de advertentie.

Download de Samsung Galaxy S10 Disney-wallpapers

De fabrikant werkt hiervoor samen met Walt Disney, de maker van populaire films en series waaronder Mickey Mouse, Frozen, The Incredibles en Zootopia. De plaatjes bedekken het cameragat rechtsboven op een speelse manier.

De speciale Samsung Galaxy S10-wallpapers zijn gratis te downloaden in de Galaxy Store. Er staan overigens meer achtergronden in Samsung’s winkel, maar die zijn niet altijd gratis. Bovendien zijn de achtergronden alleen bedoeld voor de Galaxy S10 en Galaxy S10e.

Mensen met een Galaxy S10 Plus kunnen de plaatjes ook downloaden, maar dankzij de dubbele selfiecamera is het gat op dit toestel twee keer zo groot. De achtergronden sluiten daardoor niet goed aan. Samsung laat weten in de toekomst meer speciale wallpapers toe te voegen.

Meer over de Galaxy S10

De officiële Samsung Galaxy S10-wallpapers houden ook rekening met het cameragat, door de donkere kleuren rechtsboven in het scherm. Eerder lieten ontwerpers hun creativiteit al de vrije loop door allerlei alternatieve Galaxy S10-wallpapers te maken die de frontcamera eveneens bedekten.

Afgelopen maanden is de Galaxy S10-reeks flink in prijs gedaald. Daar waar een losse Galaxy S10 bij uitkomst 899 euro kostte is dat nu ‘slechts’ 689 euro. Een losse Galaxy S10 Plus ging toen voor 999 euro over de toonbank, maar is tegenwoordig voor ongeveer 780 euro verkrijgbaar. De handzame Galaxy S10e zakt helemaal hard in prijs en kost niet langer 749 euro, maar zo’n 529 euro.

In onze beoordeling noemden we het vlaggenschip een “paradepaardje” en “ijzersterk”. We waren onder meer te spreken over het scherpe display, de sterke camera en krachtige hardware. Lees verder in onze Samsung Galaxy S10 (Plus) review, of bekijk de video hieronder.

Lees het laatste nieuws over Samsung

Bron: Samsung
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy S10
Samsung Galaxy S10

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu