De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

‘Samsung Galaxy S10 Lite bestaat echt, release stap dichterbij’

Colin Baak
21 november 2019, 12:11
2 min leestijd
‘Samsung Galaxy S10 Lite bestaat echt, release stap dichterbij’

Dat Samsung werkt aan de S10 Lite was al duidelijk, maar de release is nu weer een stapje dichterbij. De Samsung Galaxy S10 Lite is namelijk verschenen bij een bekende keuringsinstantie.

Lees verder na de advertentie.

Samsung Galaxy S10 Lite bij keuringsinstantie

De Galaxy S10 Lite heeft zich laten zien bij de FCC, dat is een Amerikaanse keuringsinstantie. We zien vaker informatie over aankomende smartphones verschijnen via die bron. Als een apparaat is voorzien van telecommunicatiemogelijkheden moet die instantie namelijk eerst goedkeuring geven. Als die er is, mag het product pas op de markt worden gebracht.

Via de FCC zijn ook screenshots verschenen van de schermen met informatie over het model. Daarin is duidelijk de naam Galaxy S10 Lite te lezen, met modelnummer SM-G770F. Uit de info is daarnaast nog op te maken dat het gaat om een model met ondersteuning voor twee simkaarten.

Samsung Galaxy S10 Lite - FCC

Specificaties S10 Lite

Hoewel het hier om de S10 Lite, zijn de vermeende specificaties zeker niet slecht. Eerder schreven we al dat Samsung kiest voor een Snapdragon 855-chip. Daarnaast beschikt het toestel volgens verschillende bronnen over drie camera’s op de achterkant.

Daarbij zou het gaan om een primaire camera van 48 megapixel. Ook is er een 5 megapixelcamera aanwezig om diepte-informatie op te slaan. Dat gebruik je voor het maken van een perfecte portetfoto. Verder is een 12 megapixel-groothoekcamera voor de extra wijde shots. Selfies maak je volgens geruchten in een maximale resolutie van 32 megapixel.

Andere specs zouden bestaan uit 8GB werkgeheugen en 128GB interne opslag. Het scherm krijgt een diagonaal van 6,7 inch en de accu wordt minimaal 4370 mAh groot. Ook een snellaadmogelijkheid van 45 Watt is aanwezig.

Beschikbaarheid Galaxy S10 Lite

Een releasedatum van het toestel lijkt door de verschijning bij de FCC wat dichterbij. De vraag is dus of we binnenkort echt de S10 Lite gaan zien. We verwachten in februari namelijk al de presentatie van de Samsung Galaxy S11-reeks.

Lees het laatste nieuws over Samsung

Bron: FCC
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy S10 Lite
Samsung Galaxy S10 Lite

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu