‘Samsung Galaxy S10 wordt duurder dan voorganger’

Michel van 't Klaphek
21 januari 2019, 19:22
2 min leestijd
‘Samsung Galaxy S10 wordt duurder dan voorganger’

Slecht nieuws voor mensen die de Galaxy S10 in huis gaan halen. Het nieuwe vlaggenschip lijkt duurder te worden dan zijn voorganger.

Lees verder na de advertentie.

‘Samsung Galaxy S10 prijs bekend’

Nu de onthulling nadert komen er steeds meer details over de Samsung Galaxy S10 naar buiten. Ditmaal doet TuttoAndroid een duit in het zakje. De Italiaanse website claimt te weten hoe duur het Samsung-trio wordt. Het instapmodel, de Galaxy S10 Lite met 6GB RAM en 128GB opslag, gaat 779 euro kosten. Dit toestel zou overigens ook de Galaxy S10E kunnen heten, zoals een eerder gerucht zei.

Voor de ‘normale’ Galaxy S10 met hetzelfde werkgeheugen en opslag betaal je 929 euro. Dit is fors meer dan de Galaxy S9 bij uitkomst kostte. Voor dit toestel betaalde je 849 euro. De Galaxy S10 met 8GB RAM en 512GB opslag kost maar liefst 1179 euro.

Het instapmodel van de Galaxy S10 Plus (6GB + 128GB) kost 1049 euro. Dit is 100 euro meer dan de Galaxy S9 Plus bij lancering. Voor de meest uitgebreide versie met 12GB werkgeheugen en 1TB opslag betaal je maar liefst 1599 euro, zo suggereren de Italianen. Als dit waar is wordt het de duurste Galaxy-telefoon ooit.

Wil je als eerste één van de nieuwe Galaxy-modellen in huis halen. Check dan na de lancering onze prijsvergelijkers voor de beste deals en actuele prijzen. Zodra de prijzen bekend zijn gemaakt zullen we vergelijkers zo snel mogelijk updaten:

Lees ook: ‘Samsung Galaxy S10 hoesjes verklappen deze 4 dingen’

‘In deze kleuren verschijnt de Galaxy S10’

Verder denkt TuttoAndroid ook te weten in welke kleuren de toestellen verschijnen. De Galaxy S10E wordt verkrijgbaar in het zwart, wit, geel en groen. De reguliere Galaxy S10 en Galaxy S10 Plus krijgen de kleuropties zwart, wit en groen.

Bovendien komen er volgens de website twee speciale edities van de Galaxy S10 Plus uit. Waarschijnlijk gaat het hier om de Galaxy S10X. Dit is de jubileumeditie waarmee Samsung het tienjarig bestaan van de Galaxy-lijn zou willen vieren. Tot slot zegt de Italiaanse website dat de toestellen op 8 maart in de winkels liggen.

De Samsung Galaxy S10 wordt op 20 februari aangekondigd tijdens een persevenement. Uiteraard doet Android Planet verslag van de happening. Op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief, of download de gratis Android Planet-app!

Lees het laatste nieuws over Samsung

Bron: TuttoAndroid
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy S10
Samsung Galaxy S10

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu