De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Samsung voorziet Galaxy S10 en Galaxy S10 Plus standaard van screenprotector

Thomas Haenen
1 maart 2019, 9:35
2 min leestijd
Samsung voorziet Galaxy S10 en Galaxy S10 Plus standaard van screenprotector

De Samsung Galaxy S10 is al direct voorzien van een screenprotector, die werkt met de ultrasone vingerafdrukscanner van het toestel. Samsung geeft er tevens drie maanden garantie op.

Lees verder na de advertentie.

Samsung Galaxy S10 screenprotector gratis meegeleverd

Huawei, Xiaomi en enkele andere fabrikanten leveren sommige van hun smartphones al langer standaard met een screenprotector, maar voor Samsung is het de eerste keer. Haal je de Galaxy S10 of Galaxy S10 Plus uit de doos, dan zit het extra plastic laagje al direct op het toestel.

Daar is een goede reden voor. Beide smartphones hebben een ultrasone vingerafdrukscanner in het scherm zitten. Die gebruikt kleine geluidstrillingen om je vinger te identificeren. Zit er een te dikke screenprotector op het scherm, dan werkt de scanner niet meer. Door zelf bescherming mee te leveren, weet Samsung zeker dat gebruikers geen screenprotector opplakken die de vingerafdrukscanner onbruikbaar maakt.

Bij de Galaxy S10e krijg je geen screenprotector. Bij dat toestel is de vingerafdrukscanner namelijk niet in het scherm verwerkt, maar in de powerknop op de zijkant. Daardoor werkt elke standaard screenprotector gewoon met dit toestel, en laat Samsung het aan de gebruikers zelf over. Bovendien is Galaxy S10e met zijn adviesprijs van 749 euro iets goedkoper, en probeert Samsung de kosten waarschijnlijk laag te houden.

Negentig dagen garantie

Op de screen protector zit negentig dagen garantie. Mocht hij voor het einde van de periode al los komen of beschadigd raken, dan krijg je gratis een nieuwe. Wil je daarna een vers exemplaar, dan moet je daar zo’n 25 euro voor betalen. Op de andere meegeleverde accessoires (de oplader en oordopjes) krijg je een heel jaar garantie.

De Samsung Galaxy S10, Galaxy S10 Plus en Galaxy S10e zijn vanaf 8 maart in Nederland te koop. Bestel je de toestellen voor de release, dan krijg je een set Galaxy Buds gratis. Deze draadloze oordopjes worden normaal los verkocht voor 149 euro. Bekijk ons overzicht met Galaxy S10 pre-order aanbiedingen voor de beste deals, los en met abonnement.

Lees het laatste nieuws over Samsung

Bron: 9to5Google
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy S10
Samsung Galaxy S10

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu