‘Samsung Galaxy S10 heeft klein gat voor de selfiecamera’

Thomas Haenen
17 december 2018, 9:49
2 min leestijd
‘Samsung Galaxy S10 heeft klein gat voor de selfiecamera’

Het lijkt inmiddels vrijwel zeker dat de Samsung de Galaxy S10 uitrust met een klein gat aan de voorkant voor de selfiecamera. Afbeeldingen suggereren dat het echter om een minimaal gaatje gaat.

Lees verder na de advertentie.

Samsung Galaxy S10 selfiecamera krijgt klein gaatje

Van Apple tot Huawei tot OnePlus: allemaal brengen ze ondertussen smartphones met notch uit. Samsung hield vol nooit een notch toe te voegen, en lijkt die belofte waar te maken. Het Zuid-Koreaanse bedrijf heeft een andere manier gevonden om het scherm voorkantvullender te maken: een gat. Onlangs werd de Galaxy A8s onthuld, een toestel met een klein gaatje linksboven in beeld voor de selfiecamera. Volgens de doorgaans betrouwbare telecominsider IceUniverse gaat Samsung ook een gaatje stoppen op de Galaxy S10.

Op de Samsung Galaxy S10 zit het cameragaatje volgens de bron linksboven. Een uitgelekte screenprotector van het toestel suggereert bovendien dat het om een relatief klein gat gaatm dat bovenin haast weggemoffeld wordt. Verder vult het scherm vrijwel de hele voorkant, met slechts een smalle rand onderaan. Details over de selfiecamera zijn nog onbekend. Wel weten we dat achterop waarschijnlijk twee of meer camera’s zitten.

‘Formaat Galaxy S10, S10 Mini en S10 Plus bekend’

Aan de foto is ook te zien dat de Galaxy S10 waarschijnlijk aardig goed met één hand vast te houden is. Volgens andere bronnen brengt Samsung dit jaar drie modellen uit: naast de Galaxy S10 verschijnt er ook nog een Lite- en Plus-variant. Het kleinste model heeft een 5,8 inch-scherm, de S10 zelf een 6,1 inch-scherm, terwijl de Galaxy S10 Plus 6,4 inch groot zou worden. Door de minimale randen blijven de toestellen relatief compact.

De Samsung Galaxy S10 wordt waarschijnlijk op 20 februari aangekondigd, waarna hij op 8 maart in de winkels ligt. Volgens recente geruchten kost het vlaggenschip tussen de 800 en 900 euro. Voor de Lite-variant betaal je ongeveer 650 euro, terwijl de S10 Plus een adviesprijs van 1000 euro krijgt.

Lees meer nieuws over Samsung

Bron afbeelding: Twitter
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy S10
Samsung Galaxy S10

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu