De Samsung Galaxy S21 FE nu tijdelijk met €96 korting!

Downloaden: de officiële wallpapers van de Samsung Galaxy S10

Wouter Nijsen
21 februari 2019, 13:33
2 min leestijd
Downloaden: de officiële wallpapers van de Samsung Galaxy S10

Kun je niet wachten op de release van de Samsung Galaxy S10 en wil je alvast een vleugje van het nieuwe toptoestel op je eigen smartphone? De officiële wallpapers zijn nu te downloaden en kun je op iedere telefoon gebruiken. Download ze hier.

Download de Samsung Galaxy S10 wallpapers

Op 8 maart liggen de Samsung Galaxy S10, S10 Plus en S10e in de winkels, maar tot die tijd kun je je eigen smartphone al een beetje op de toestellen laten lijken. Website XDA Developers heeft namelijk de zes officiële wallpapers van de Galaxy S10 gedeeld, zodat iedereen ze kan downloaden.

Het gaat om zes kleurrijke achtergronden in een hoge resolutie van 3040 bij 3040 pixels. Geinig detail: alle wallpapers lopen in de rechterhoek over in zwart. Dit doet Samsung om het cameragat in het scherm te ‘verbergen’.

Hierboven zie je de achtergronden die met de S10, S10 Plus en S10e worden meegeleverd. Tik op de afbeeldingen hierboven om ze op te slaan. Via deze link kun je alle wallpapers in één keer downloaden als zip-bestand, vervolgens uitpakken en gebruiken op je eigen smartphone. Het zip-bestand weegt circa 75MB; houd hier dus rekening mee als je een kleine databundel hebt of bijna tegen je limiet aan zit.

Over de Galaxy S10

De Samsung Galaxy S10 werd gisteren (20 februari) gepresenteerd tijdens een Unpacked-event in San Francisco. Het toestel introduceert een nieuw design, grote verbeteringen voor de camera’s en beschikt over de nieuwste hardware en software. Over iets meer dan twee weken liggen de S10, S10 Plus en S10e in de Nederlandse winkels voor respectievelijk 899, 999 en 749 euro. Neem een kijkje in het Samsung Galaxy S10 pre-order-overzicht voor de beste aanbiedingen.

Check onze Galaxy S10-video

→ En lees de geschreven Samsung Galaxy S10 preview

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy S10
Samsung Galaxy S10

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu