De Samsung Galaxy S23 Ultra nú hoge korting + € 200 cashback

‘Samsung Galaxy S11 verschijnt in drie formaten: Galaxy S11 Plus krijgt alleen 5G’

Michel van 't Klaphek
10 november 2019, 10:32
2 min leestijd
‘Samsung Galaxy S11 verschijnt in drie formaten: Galaxy S11 Plus krijgt alleen 5G’

De Samsung Galaxy S11-serie verschijnt volgens een betrouwbare bron in drie schermformaten. De opvolger van de Samsung Galaxy S10 Plus krijgt als enige alleen een 5G-uitvoering.

Lees verder na de advertentie.

Gerucht: In deze drie formaten verschijnt de Samsung Galaxy S11

Het wemelt al maanden van de geruchten over de Samsung Galaxy S11. De meeste claims zijn afkomstig van dubieuze bronnen. Die vlieger gaat niet op voor Evan Blass. Deze telecominsider heeft het al meermaals bij het rechte eind gehad en voorspelt nu dat de Samsung Galaxy S11 in drie formaten verschijnt.

Samsung Galaxy S10 preview

De kleinste uitvoering krijgt volgens Blass een schermformaat van 6,2 of 6,4 inch. De tweede uitvoering is met zijn 6,7 inch-scherm een slag groter. Het trio is compleet met de grootste Samsung Galaxy S11, die een 6,9 inch-schermformaat zou krijgen.

Waarschijnlijk wordt de kleinste uitvoering een opvolger van de Samsung Galaxy S10e, het huidige compacte model. Het toestel met 6,7 inch-scherm is zo goed als zeker de nieuwe Galaxy S10. De grootste telefoon van het stel, met 6,9 inch-display, kan niet anders dan de opvolger van de Galaxy S10 Plus zijn.

Verder vermeldt Blass dat Samsung het design ietwat aanpast. De schermranden van de gehele Galaxy S11-lijn lopen volgens hem in een vloeiende beweging door in de achterkant, in tegenstelling tot het design van de Galaxy S10e, dat meer hoekig is.

‘Samsung Galaxy S11 Plus krijgt alleen 5G’

Tot slot vermeldt Blass dat de vermoedelijke Samsung Galaxy S11e en ‘gewone’ Galaxy S11 zowel in 4G- als 5G-varianten verschijnen. Vooral de eerste versie is voor Nederlanders interessant, want het 5G-netwerk is nog niet klaar voor gebruik. Op moment van schrijven is T-Mobile bezig met een landelijke 5G-netwerktest.

De insider meldt dat de grootste Samsung Galaxy S11-telefoon enkel met 5G-connectiviteit uitkomt. Dit betekent overigens niet dat het toestel onbruikbaar is in Nederland, want de Galaxy S11 Plus kan volgens Blass ook terugschakelen naar het 4G-netwerk.

Naar verwachting brengt Samsung de Galaxy S11-telefoons ergens in februari van 2020 uit. Tot die tijd houdt Android Planet je op de hoogte van alle geruchten en nieuwe informatie. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, of download de gratis Android-app om niets te missen!

Lees het laatste nieuws over Samsung

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy S20
Samsung Galaxy S20

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu