De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

‘Samsung Galaxy S11 Plus krijgt accu van 5000 mAh’

Colin Baak
6 december 2019, 9:12
2 min leestijd
‘Samsung Galaxy S11 Plus krijgt accu van 5000 mAh’

Er is informatie verschenen over de vermeende batterij van de aankomende Samsung Galaxy S11 Plus. Het zou gaan om een accu van 5000 mAh. Daarmee is de capaciteit flink groter dan zijn voorgangers.

Samsung Galaxy S11 Plus accu van 5000 mAh

Informatie over de aankomende accu is verschenen via SafetyKorea. Daarbij gaat het om een batterij die modelnummer EB-BG988ABY draagt. Daaruit kunnen we concluderen dat deze gebruikt gaat worden in een toestel met modelnummer SM-G988. Dat is het vermeende nummer van de aankomende Samsung Galaxy S11 Plus.

Een foto die ook in de database van de Zuid-Koreaanse website te zien is, toont een capaciteit van 5000 mAh. Dat is aanzienlijk hoger dan de Galaxy S10 Plus of S9 Plus. Daarbij ligt de grootte respectievelijk op 4100 en 3500 mAh. De huidige Samsung Galaxy Note 10 Plus wordt geleverd met een 4300 mAh-accu.

Vermeende Samsung Galaxy S11 Plus-batterij

Deze nieuwe informatie strookt met eerdere geruchten. Daarin werd al genoemd dat de Galaxy S11-telefoons een grotere accu gaan krijgen. We gaan er daarnaast vanuit dat de batterij snel op te laden is met minimaal 45 Watt, iets wat we al kennen van andere Samsungtoestellen.

Andere Samsung Galaxy S11 Plus-specificaties op een rijtje

Het scherm zou een 6,9 inch-variant worden en een amoled-paneel bevatten met een hoge resolutie. Door die combinatie ziet alles er scherp uit, spatten kleuren van het scherm en kun je optimaal genieten van foto’s, websites en films. De processor wordt hoogstwaarschijnlijk de eerder gepresenteerde Exynos 990.

samsung galaxy s11 plus renders uitgelicht

We gaan uit van een grote hoeveelheid werk- en opslaggeheugen. Op de achterkant zouden vijf camera’s aanwezig zijn. De primaire camera krijgt een resolutie van 108 megapixel. Daarnaast verwachten we onder andere een groothoekcamera en telefotolens te gaan zien, evenals het kunnen filmen in een 8K-resolutie. Tot slot zal een koptelefoonaansluiting niet meer aan boord zijn, zo zagen we eerder in verschenen renders.

Lees ook: ‘Samsung Galaxy S11 Plus krijgt vijf camera’s achterop: dit zijn de eerste beelden’

Wil jij op de hoogte blijven van alle geruchten over de Samsung Galaxy S11-martphones? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief of download de Android Planet-app.

Bron: SafetyKorea
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy S20 Ultra
Samsung Galaxy S20 Ultra

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu