Officieel: Samsung kondigt Galaxy S11/S20 aan op 11 februari

Michel van 't Klaphek
5 januari 2020, 9:04
2 min leestijd
Officieel: Samsung kondigt Galaxy S11/S20 aan op 11 februari

Update: Inmiddels is de Samsung Galaxy S20-serie aangekondigd. Lees alles over de Galaxy S20, S20 Plus en S20 Ultra aankondiging.

Zet 11 februari maar alvast in je agenda. Op die datum vindt Samsung Unpacked 2020 plaats, het evenement waar de Samsung Galaxy S11/S20 en Galaxy Fold 2 gepresenteerd gaan worden.

Lees verder na de advertentie.

Samsung Galaxy S11 presentatie op 11 februari

De datum is door Samsung bevestigd, nadat een promotiefilmpje gisteren vroegtijdig uitlekte. De video duurt slechts vijftien seconden en laat een cryptisch Galaxy-logo zien. Vooral de twee vormen die op de plekken van de ‘A’-letters staan zijn opvallend. Het linker vierkant staat waarschijnlijk symbool voor de vierkante cameramodule die de Samsung Galaxy S11/S20 gaat krijgen.

Zie je de video niet? Druk dan op deze link om het filmpje op Twitter te bekijken.

De rechter figuur heeft waarschijnlijk betrekking op de Samsung Galaxy Fold 2. Deze innovatieve telefoon zou volgens geruchten meer op de onlangs vernieuwde Motorola Razr gaan lijken, en dus inklapbaar zijn. Het filmpje sluit af met de datum van het evenement en een verwijzing naar de Samsung-website.

Samsung Galaxy S20?

De geruchtenmolen rondom de Samsung Galaxy S20 is de afgelopen weken op volle snelheid geraakt. Het meest recente gerucht is dat het toestel als Samsung Galaxy S20 door het leven gaat. Ook de opvolger van de Galaxy Fold schijnt de nodige veranderingen te ondergaan. Deze opvouwbare smartphone zou met zijn adviesprijs van 1000 euro namelijk een stuk vriendelijker geprijsd worden.

Lees verder: Overzicht: Alles wat we al weten over de Samsung Galaxy S11

Blijf op de hoogte

Hoe laat het evenement gaat plaatsvinden is nog niet duidelijk. De redactie van Android Planet zit op 11 februari echter in de startblokken om alle ontwikkelingen te volgen. Wil je als eerste weten welke nieuwe functies de Samsung Galaxy S11/S20 krijgt en hoeveel de Galaxy Fold 2 gaat kosten? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief, of download de gratis app. Wij houden je dan op de hoogte van alle nieuwtjes.

Het laatste nieuws over Samsung

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy Fold
Samsung Galaxy Fold

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu