Gerucht: Samsung Galaxy S11e in het wild gespot
Sten de Bruijn

Veel over de aankomende Samsung Galaxy S11e is al bekend. Nu is het aankomende toestel  vastgelegd op de foto. Wel zit er een speciaal hoesje om het toestel, om het daadwerkelijke uiterlijk niet te tonen.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Samsung Galaxy S11e op de foto

De Samsung Galaxy S11e is de laatste tijd vaak onderwerp van gesprek. Nu zijn er ook twee vermeende foto’s van het toestel in het wild verschenen. De foto’s zijn zeker niet van de beste kwaliteit, maar toch denken we de Galaxy S11e te zien. Zo zien we aan de achterkant een cameramodule die flink lijkt uit te steken. Dat strookt met eerder verschenen renders van het toestel.

Die module zou zo’n 1,1 millimeter uit de behuizing steken. Of dat betekent dat het toestel wiebelt als je ‘m op een platte oppervlakte legt, moeten we nog even afwachten. Daarbij zien we ook meerdere camera’s achterop, waarvan veel specificaties ook al bekend zijn.

Samsung Galaxy S11 in het wild

Hoesje tegen pottenkijkers

Het uiterlijk van het toestel zelf wordt daarbij afgeschermd door een hoesje. Dit doet de fabrikant om pottenkijkers zo buiten de deur te houden. Er zijn namelijk veel mensen die toestellen en prototypes moeten testen. Zo zien we regelmatig foto’s van onaangekondigde toestellen die worden gebruikt in bijvoorbeeld het openbaar vervoer.

De voorkant van de vermeende S11e is niet te zien. Daardoor is het niet te checken of de schermranden echt afgerond zijn. Ook de plaatsing van de frontcamera in het scherm zien we niet bij deze twee foto’s.

Het display zou 6,3 inch groot zijn met een hoge resolutie en amoled-paneel. Samsung zelf produceert deze schermen, die bekend staan om hun goede kleurweergave, hoge contrast en prima kijkhoeken. Over overige specificaties zoals de capaciteit van de accu, welke processor er gebruikt wordt of opslag- en werkgeheugen is geen extra informatie verschenen.

Beschikbaarheid en release Samsung Galaxy S11e

De Galaxy S10-lijn werd onthuld op 20 februari 2019. De producent zou die maand in 2020 ook weer willen gebruiken om de nieuwe Galaxy S11’s te presenteren. Naast de Galaxy S11e verwachten we ook de Samsung Galaxy S11 en  Samsung Galaxy S11 Plus.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.