De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Update voor Samsung Galaxy S21 lost accuproblemen op

Wouter Nijsen
16 februari 2021, 16:02
2 min leestijd
Update voor Samsung Galaxy S21 lost accuproblemen op

Samsung heeft een update uitgebracht voor de Galaxy S21-telefoons, die de accuproblemen van deze toestellen moet oplossen. Gebruikers hadden last van een batterij die opvallend snel leeg ging.

Lees verder na de advertentie.

Samsung Galaxy S21-accuproblemen opgelost door update

Website Sammobile schrijft dat Samsung een update uitrolt die de accuproblemen moet oplossen die de vorige software-update (met de beveiligingspatch van februari 2021) juist veroorzaakte. De upgrade, die versienummer G99xBXXU1AUB6 heeft, zorgt ervoor dat de Galaxy S21 niet zo snel leeg gaat.

samsung galaxy s21 review

Niet alle Galaxy S21-gebruikers hadden overigens last van een snel leeglopende batterij nadat ze de februari-update hadden geïnstalleerd. De problemen zouden echter bij zowel de reguliere S21 als S21 Plus en S21 Ultra voorkomen.

Je kan controleren of de update voor jou beschikbaar is door de instellingen te openen, voor ‘Software-update’ te kiezen en dan op ‘Downloaden & Installeren’ te tikken. Heb jij de update binnen en had je last van de accuproblemen? Laat het weten in de reacties onder dit artikel!

Lees meer over de Samsung Galaxy S21

Sinds vorige maand zijn de Samsung S21, S21 Plus en S21 Ultra in Nederland te koop. De smartphones hebben een nieuw design en verbeterde camera’s, maar kosten ook minder dan hun voorgangers. Voor de normale S21 betaal je 849 euro, terwijl de S21 Plus en S21 Ultra voor 1049 en 1249 euro over de toonbank gaan.

Meer weten? We hebben uitgebreide reviews van de Samsung Galaxy S21 en S21 Ultra geschreven, waarin we alle plus- en minpunten van de toestellen bespreken. Kijk je liever? Check dan onze video’s hieronder.

Samsung Galaxy S21 review: sneller, mooier en goedkoper vlaggenschip
Samsung Galaxy S21 Ultra review: de ultieme Samsung-smartphone

Het laatste nieuws over Samsung:

Bron: Sammobile
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy S21
Samsung Galaxy S21

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu