De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

‘Samsung presenteert Galaxy S21 FE op 3 januari’

Colin Baak
21 december 2021, 11:31
2 min leestijd
‘Samsung presenteert Galaxy S21 FE op 3 januari’

We kijken nu al een tijdje uit naar de Samsung Galaxy S21 FE. Volgens de laatste geruchten is de onthulling iets vervroegd. De presentatie vindt een dag eerder plaats dan verwacht, namelijk op 3 januari.

Lees verder na de advertentie.

Samsung Galaxy S21 FE presentatie: 3 januari

Jon Prosser, een bekende naam in het geruchtencircuit, laat weten dat de presentatie van de Samsung Galaxy S21 FE plaatsvindt op 3 januari. Diezelfde bron liet eerder weten dat dat een dag later zou zijn. Waarom Samsung de onthulling een dag heeft vervroegd, is onbekend.

Omcirkel maandag 3 januari dus alvast maar in de agenda. De datum waarop de toestellen daadwerkelijk in de winkels liggen is onveranderd gebleven: 11 januari. Het pre-orderen van het toestel is volgens geruchten niet mogelijk. Heb je interesse in de S21 FE, dan moet je er in januari dus waarschijnlijk snel bij zijn.

Samsung Galaxy S21 FE

Volgens andere geruchten wordt de Fan Edition van de Galaxy S21 maar op enkele markten beschikbaar. Tevens zou de presentatie al veel eerder gepland staan, maar door onder andere chiptekorten is deze meerdere malen uitgesteld.

Meer over de Samsung Galaxy S21 FE

Samsung kiest voor de Snapdragon 888-chip met 6GB of 8GB werkgeheugen. Er is minimaal 128GB interne opslag aan boord en het scherm krijgt een diagonaal van 6,4 inch. Dat ververst maximaal 120 keer per seconde, voor een vloeiende ervaring. Een gaatje voor de frontcamera is ook aanwezig.

Op de achterzijde vind je drie camera’s, waarmee je goede foto’s schiet in verschillende omstandigheden. Het toestel krijgt ondersteuning voor snelladen en een accu van 4500 mAh. Tot slot draait de S21 FE uit de doos direct op Android 12. Ook denken we dat de smartphone minimaal drie grote updates krijgt: Android 13, 14 en 15.

Alles weten over deze aankomende smartphone en geen enkel S21 FE-nieuwtje missen? Download dan de Android Planet-app, schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons natuurlijk op social media: FacebookInstagram en Twitter.

Lees meer over de S21 FE:

Bron afbeelding: CoinBRS
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy S21 FE
Samsung Galaxy S21 FE

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu