De Samsung Galaxy S21 FE nu tijdelijk met €96 korting!

Gerucht: Samsung Galaxy S21 FE presentatie is op 11 augustus

Michel van 't Klaphek
12 juli 2021, 16:52
2 min leestijd
Gerucht: Samsung Galaxy S21 FE presentatie is op 11 augustus

Omcirkel 11 augustus maar in je agenda. Volgens een betrouwbare bron vindt dan namelijk de presentatie van de langverwachte Samsung Galaxy S21 FE plaats. De onthulling schijnt plaats te vinden tijdens het Galaxy Unpacked-evenement.

Lees verder na de advertentie.

‘Samsung Galaxy S21 FE presentatie is op 11 augustus’

Evan Blass weet het zeker. Volgens de doorgaans goed ingewijde telecomjournalist vindt het volgende Samsung-evenement plaats op 11 augustus. Tijdens deze presentatie zou het Koreaanse bedrijf laten zien aan welke producten het afgelopen maanden heeft gesleuteld.

De publiekstrekker van de bijeenkomst is de Samsung Galaxy S21 Fan Edition (FE). De opvolger van de populaire Samsung Galaxy S20 FE-smartphone duikt al maanden op in geruchten en is volgens Blass klaar voor een officiële onthulling.

Maar, Samsung heeft die avond meer nieuwe producten in petto. Volgens Blass gaat het bedrijf namelijk ook nieuwe opvouwbare smartphones, slimme horloges én oordopjes onthullen. Samenvattend claimt Blass dat Samsung de volgende producten gaat presenteren op 11 augustus:

Het is nog onduidelijk hoe laat Galaxy Unpacked 2021 plaats gaat vinden. Zodra hier meer informatie over is, lees je dat natuurlijk op Android Planet. Je volgt ons het best via de gratis app voor Android-telefoons, nieuwsbrief of via Facebook.

Dit weten we al over de Samsung Galaxy S21 FE

De voordeligere en iets minder rijk uitgeruste versie van het Samsung-vlaggenschip. Zo kunnen we de FE-lijn van de fabrikant het best omschrijven. De FE-editie van de Samsung Galaxy S20 (die vorig jaar uitkwam) zat qua prijs onder het ‘normale’ toestel en had daarom bijvoorbeeld een plastic behuizing, in plaats van glas.

We verwachten dat Samsung dezelfde strategie aanhoudt met de FE-versie van de Samsung Galaxy S21. Het toegankelijkere instapmodel krijgt volgens geruchten een kunststof jasje, iets minder krachtige hardware en bijvoorbeeld een lagere oplaadsnelheid. Het toestel zou vooral uitblinken in prijs-kwaliteitsverhouding.

Lees verder over de Samsung Galaxy S21 FE

Het laatste nieuws over Samsung:

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy S21 FE
Samsung Galaxy S21 FE

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu