De Samsung Galaxy S22 5G nu met €100,- cashback!

Poll: Ga jij de Samsung Galaxy S21 kopen?

Michel van 't Klaphek
14 januari 2021, 19:11
2 min leestijd
Poll: Ga jij de Samsung Galaxy S21 kopen?

Samsung heeft de Galaxy S21-reeks officieel gepresenteerd. Wij zijn benieuwd of jij de S21, S21 Plus of S21 Ultra in huis gaat halen. Of laat je de toestellen aan je voorbijgaan? Breng je stem uit in deze poll!

Lees verder na de advertentie.

Samsung Galaxy S21 poll: ga jij ‘m kopen?

Na maanden van geruchten is eindelijk de opvolger van de Samsung S20 onthuld. De Galaxy S21-reeks bestaat uit drie toestellen. Naast de ‘standaard’ Galaxy S21 kun je ook kiezen voor de S21 Plus en S21 Ultra, die kwalitatief beter maar daardoor ook duurder zijn.

Ga jij één van de Samsung Galaxy S21-smartphones in huis halen, of blijf je voorlopig bij je huidige toestel? Laat van je horen via onderstaande poll! We zijn ook benieuwd naar je motivatie: waarom ga je de Samsung Galaxy S21 wel/niet in huis halen?

Werkt de poll niet? Tik dan hier om te stemmen.

Over de Samsung Galaxy S21

Het instapmodel van dit jaar is met zijn 6,2 inch-scherm de kleinste van het stel, maar vertoont verder een hoop gelijkenissen met zijn duurdere broers. Zo hebben alle drie de toestellen een 120Hz-display voor soepele beelden, een krachtige Exynos 2100-processor en vlotte vingerafdrukscanner onder het scherm.

Verder draait de hele S21-reeks op Android 11, de nieuwste versie van het besturingssysteem, en kunnen ze overweg met 5G-internet. Samsung belooft de telefoons drie jaar versie-updates (naar Android 12, 13 en 14) te geven. Ook kun je rekenen op vier jaar lang beveiligingsupdates.

Verschillen zijn er ook. Zo hebben de Samsung Galaxy S21 Plus en Samsung Galaxy S21 Ultra grotere schermen (6,7 en 6,8 inch) en forsere accu’s (4800 en 5000 mAh). Wanneer je veel met smartphonefotografie in de weer bent is vooral de Ultra-variant interessant. Deze heeft namelijk vier lenzen achterop, waaronder een 108 megapixel-hoofdcamera.

Op naar de review

Wij hebben de nieuwe smartphones alvast geprobeerd. Onze eerste bevindingen lees je in de Samsung Galaxy S21 preview. De komende periode gaan we aan de slag met de review. Pre-orderen kan nu al: de toestellen liggen vanaf 29 januari in de winkel. De Samsung Galaxy S21 begint bij 849 euro, de S21 Plus bij 1049 euro en voor de S21 Ultra ben je minstens 1249 euro kwijt.

Pre-order de nieuwe Samsung Galaxy los

Samsung S21Samsung S21 PlusSamsung S21 Ultra
SamsungSamsungSamsung
MediaMarkt (abbo)MediaMarkt (abbo)MediaMarkt (abbo)
CoolblueCoolblueCoolblue
Belsimpel (abbo)Belsimpel (abbo)Belsimpel (abbo)
Mobiel.nl (abbo)Mobiel.nl (abbo)Mobiel.nl (abbo)
Bol.comBol.comBol.com
BCCBCCBCC
abbo = ook in combinatie met abonnement verkrijgbaar

Pre-order de nieuwe Samsung Galaxy met abonnement

Samsung S21Samsung S21 PlusSamsung S21 Ultra
VodafoneVodafoneVodafone
KPNKPNKPN
T-MobileT-MobileT-Mobile
Tele2Tele2Tele2
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy S21
Samsung Galaxy S21

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's