Downloaden: de wallpapers van de Samsung Galaxy S21

Kaylee Laurens
19 december 2020, 12:54
2 min leestijd
Downloaden: de wallpapers van de Samsung Galaxy S21

De Samsung Galaxy S21 is nog niet officieel gepresenteerd, wel is het mogelijk om al enkele wallpapers van het toestel te downloaden. Check de achtergronden hier.

Lees verder na de advertentie.

Samsung Galaxy S21 wallpapers downloaden

De Samsung Galaxy S21, Galaxy S21 Plus en Galaxy S21 Ultra verwachten we pas op 14 januari. Wil je je eigen toestel er een beetje uit laten zien als een S21 of ben je gewoon toe aan een nieuwe achtergrond? Verschillende officiële wallpapers van de S21-serie zijn nu al te downloaden.

Het gaat om twaalf achtergronden, die hieronder zijn afgebeeld. Voor een hoge resolutie is het echter handiger om de afbeeldingen via deze link te downloaden. De afbeeldingen zijn online gezet door Chris Ledbetter.

Samsung presenteert op 14 augustus zowel de normale Galaxy S21 als de S21 Plus en Ultra. Er zijn de afgelopen tijd veel vermeende specificaties gelekt. Van ontwerp, tot verwachte verkoopprijs: vrijwel alles ligt van de drie toestellen op straat.

Meer over de Samsung Galaxy S21

Zo lees je hier alles over de Samsung Galaxy S21 en de door Samsung gedeelde officiële teaser. Het basistoestel krijgt onder andere drie camera’s op de achterkant en een plat scherm. De Samsung Galaxy S21 Ultra wordt het topmodel en ook daarvan zijn de vermeende specificaties verschenen.

Die variant krijgt een scherm van 6,8 inch met een verversingssnelheid van 120Hz. De primaire camera heeft een resolutie van 108 megapixel en ook is er een optische beeldstabilisator aanwezig. Daarmee maak gemakkelijker een scherpe een foto, ook wanneer je camera een beetje beweegt. De meest interessante ontwikkeling is misschien wel de S pen-ondersteuning. Voorheen was deze pen alleen geschikt voor de Galaxy Note-serie.

Uiteraard volgt Android Planet de aankomende lancering op 14 januari. Wil jij op de hoogte blijven van al het Samsung-nieuws, shrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en download de gratis Android Planet-app.

Bron: Rydah
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy S21
Samsung Galaxy S21

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu