Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Downloaden maar: Samsung Galaxy S22-achtergronden gelekt

Rens Blom
2 december 2021, 9:07
1 min leestijd
Downloaden maar: Samsung Galaxy S22-achtergronden gelekt

De Samsung Galaxy S22-serie verschijnt waarschijnlijk pas in februari, maar het lijkt erop dat de achtergronden van de smartphone al gelekt zijn. Die kun je instellen op je eigen smartphone. Je vindt de wallpapers hier.

Lees verder na de advertentie.

Download de Galaxy S22-achtergronden

De achtergronden, vier in totaal, zijn gepubliceerd door het doorgaans betrouwbare Android Police. De Amerikaanse techwebsite deelt de achtergronden in hoge resolutie en zegt ervan overtuigd te zijn dat ze van de S22 horen. Grote kans dat Samsung meer achtergronden op de S22-reeks installeert om je meer keuze te geven. Mogelijk lekken er dus nog meer wallpapers uit in aanloop naar de aankondiging van de Samsung Galaxy S22.

Je kan de vier plaatjes hier downloaden als een .zip-bestand. Dit bestand pak je daarna uit op je huidige smartphone, waarna je de achtergronden in hoge resolutie ziet en er een kan instellen. De achtergronden werken op ieder toestel en zijn respectievelijk donker en licht in drie kleuren.

Meer over de Galaxy S22-serie

Samsung zou drie Galaxy S22-modellen ontwikkelen als opvolgers van de Galaxy S21, S21 Plus en S21 Ultra. De toestellen zien mogelijk op 8 februari het levenslicht, om op 18 februari de verkoop in te gaan.

Grote vernieuwingen verwachten we niet. Mogelijk laden de smartphones sneller op en ze lijken betere camera’s te krijgen dan hun voorgangers. De S22 Ultra zou daarnaast over een styluspennetje beschikken om (aan)tekeningen mee te maken. Met dit toestel lijkt Samsung een alternatief te willen bieden aan fans van de stopgezette Note-serie.

Het laatste nieuws over Samsung:

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy S22 Plus
Samsung Galaxy S22 Plus

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu