Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

‘Design Samsung Galaxy S22 lijkt op dat van de iPhone 13’

Mike Peek
27 oktober 2021, 8:59
2 min leestijd
‘Design Samsung Galaxy S22 lijkt op dat van de iPhone 13’

Speelt Samsung leentjebuur bij Apple? Volgens een nieuw gerucht lijkt het design van de Samsung Galaxy S22 en S22 Plus sterk op dat van de iPhone 13.

Lees verder na de advertentie.

‘Samsung Galaxy S22 krijgt herkenbaar design’

Over een paar maanden presenteert Samsung de Galaxy S22-serie. Twee van de drie smartphones krijgen volgens de bekende lekker Ice Universe een wel erg herkenbaar ontwerp. Het design van de Samsung Galaxy S22 en S22 Plus zou namelijk sterk lijken op dat van de iPhone 13. Deze insider heeft het vaak bij het rechte eind, dus we nemen dit gerucht zeker serieus.

Mocht je je al bijna verslikken in je koffie: nee, Samsung zal geen notch toevoegen aan de Galaxy S22. Wel krijgen de genoemde modellen een volledig vlak display. Daarnaast zou Samsung de schermranden net als Apple helemaal symmetrisch maken. Ze zijn dus aan alle kanten even groot. De Samsung Galaxy S21 heeft aan de onderkant nog een iets dikkere rand, een zogenaamde ‘kin’.

Samsung Galaxy S22 renders
Eerder verschenen deze renders van de Samsung Galaxy S22 Plus

Het duurste model uit de serie, de Samsung Galaxy S22 Ultra, blijft zich wel onderscheiden van de concurrent uit Cupertino. De Ultra heeft waarschijnlijk nog steeds gebogen schermranden, waardoor het display over de zijkanten heen lijkt te vloeien. Dat geeft dit toestel een wat luxere uitstraling.

Meer over de Samsung Galaxy S22

Samsung presenteert de S22-smartphones waarschijnlijk begin volgend jaar. Inmiddels denken we al vrij veel te weten over de nieuwe toestellen. We hebben de belangrijkste geruchten over de Samsung Galaxy S22 dan ook voor je verzameld.

Op cameragebied lijken vooral de goedkopere modellen een flinke stap te zetten. De Samsung Galaxy S22 en S22 Plus zouden een 50 megapixel-hoofdcamera aan boord hebben. Die moet met name in het donker betere plaatjes schieten. Volgens Ice Universe krijgt de Samsung S22 Ultra ongeveer dezelfde lenzen als zijn voorganger. Wel zou de primaire 108 megapixel-camera verbeterd zijn.

Wil je al het laatste nieuws over de Samsung Galaxy S22-serie lezen? Schrijf je dan even in voor onze nieuwsbrief en download de Android Planet-app. Ook zijn we natuurlijk te vinden op Facebook en Instagram.

Lees het laatste nieuws over Samsung:

Bronnen afbeeldingen: OnLeaks/91mobiles, OnLeaks/91mobiles
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy S22 Plus
Samsung Galaxy S22 Plus

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu