De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Zó lang krijgt de Samsung Galaxy S23 updates

Mike Peek
2 februari 2023, 12:58
2 min leestijd
Zó lang krijgt de Samsung Galaxy S23 updates

De Samsung Galaxy S23-serie bestaat niet alleen uit fraaie smartphones, ze krijgen ook nog eens erg lang updates. Sterker nog: de Zuid-Koreaanse fabrikant doet het beter dan Google.

Lees verder na de advertentie.

Heel lang updates voor Samsung Galaxy S23

Ooit stond Samsung bekend om zijn magere updatebeleid, maar die dagen zijn voorbij. Tegenwoordig neemt het bedrijf de software een stuk serieuzer. Dat is erg goed nieuws. De Samsung Galaxy S23 mag dan wel razendsnel zijn, maar als hij na een jaar geen updates meer kreeg zou je al snel achter de feiten aanlopen.

Gelukkig is dat dus niet het geval. De Galaxy S23-smartphones draaien uit de doos op Android 13, met daaroverheen Samsungs One UI 5.1-schil. Je krijgt in de toekomst vier grote versie-upgrades, die allerlei nieuwe functies naar je toestel zullen brengen. Je mag je dus verheugen op Android 14 tot en met 17. Daarnaast belooft Samsung vijf jaar lang beveiligingspatches uit te brengen. Die zorgen ervoor dat hackers geen kans krijgen.

Samsung Galaxy S23-familie

Met dat updatebeleid behoort Samsung tot de absolute top van de markt. Alleen OnePlus geeft zijn duurste smartphones sinds dit jaar net zoveel updates. Opvallend genoeg loopt Google, de maker van Android, inmiddels een beetje achter. De Pixel 7 en Pixel 7 Pro krijgen weliswaar ook vijf jaar beveiligingsupdates, maar ze ontvangen ‘slechts’ drie nieuwe versies van het besturingssysteem.

Meer over de Samsung Galaxy S23

Binnenkort lees je op Android Planet natuurlijk uitgebreide reviews van de verschillende S23-toestellen. Voor een eerste kennismaking met de smartphones kun je nu al terecht bij onze Galaxy S23 preview.

De goedkoopste versie van de Samsung Galaxy S23 heeft een adviesprijs van 949 euro. Daarmee is hij honderd euro duurder dan de S22. Voor de S23 Plus leg je minimaal 1199 euro neer. Ga je voor de Galaxy S23 Ultra? Die heeft een startprijs van 1399 euro. Flinke bedragen dus. Gelukkig hebben we de beste deals voor je op een rij gezet.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste Samsung-nieuws? Houd Android Planet dan goed in de gaten. We praten je via onze app en nieuwsbrief bij over de laatste ontwikkelingen. Volg ons ook op FacebookInstagram en Twitter.

Samsung Galaxy S23-serie: aan de slag met Samsungs nieuwe vlaggenschepen

Lees het laatste nieuws over Samsung:

De advertenties in dit artikel zijn gesponsord door KPN.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy S23
Samsung Galaxy S23

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu