Samsung Galaxy S3 met Android 4.3 gespot
Redactie

samsung galaxy s3 android 4.3De Samsung Galaxy S4 Android 4.3 software is gespot op een foto. Het zou vermoedelijk om een testversie gaan en het toestel schijnt van een Samsung-medewerker uit India te zijn.

Het team in India werkt hard om Android 4.3 naar de Samsung Galaxy S3 te brengen terwijl een ander team hard werkt aan Android 4.3 voor de Samsung Galaxy Note 2. Beide toestellen krijgen de update naar Android 4.3. De aankomende firmware wordt waarschijnlijk woensdag officieel door Google aangekondigd.

Wil je meer over het toestel lezen of de Galaxy S3 kopen, klik dan snel verder!

Daarnaast lijkt het gerucht te gaan dat Samsung Android 4.2.2 geheel overslaat en direct met Android 4.3 (Jelly Bean) aan de haalt gaat. De Samsung Galaxy S3 Android 4.3 update samen met enkele andere firmware-updates zoudem hiervan het startschot zijn.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Samsung Galaxy S3 Android 4.3 update

Een testversie van Android 4.2.2 voor de Samsung Galaxy S3 is al eerder gelekt, maar verschillende bronnen meldden dat de firmware-update wegens onbekende redenen was vertraagd. Het is mogelijk dat Samsung rond die periode van Google te horen heeft gekregen dat Android 4.3 eraan komt en dat Samsung de ontwikkeling voor Android 4.2.2 (Jelly Bean) stopzette en zich op Android 4.3 ging concentreren.

Android 4.3 wordt vermoedelijk ook met een nieuwe versie van Samsungs TouchWiz geleverd. Wat precies de veranderingen zijn, is nog niet bekend.

Wil je meer over het toestel lezen of de Galaxy S3 kopen, klik dan snel verder!

Via: Temefy

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.