De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Samsung lanceert Galaxy S3 Slim in opkomende markten

Gijs Ettes
16 maart 2014, 10:06
1 min leestijd
Samsung lanceert Galaxy S3 Slim in opkomende markten
Galaxy S3 Slim

Zonder er al teveel aandacht aan te besteden heeft Samsung een nieuw toestel gelanceerd in Brazilië, de Galaxy S3 Slim. In tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden is dit niet een dunnere variant van de reguliere Galaxy S3, maar juist een dikker en goedkoper model met mindere specificaties. Zo heeft de Galaxy S3 Slim een kleiner scherm met een lagere resolutie en heeft Samsung de kloksnelheid van de smartphone teruggeschroefd. Het display van de Slim meet 4,5 inch en heeft een qHD-resolutie (960 x 540 pixels), terwijl de quadcore-processor op een maximale kloksnelheid van 1,2GHz draait. Het werk- en opslaggeheugen bedraagt respectievelijk 1GB en 8GB.

Verder zijn er twee camera’s aan boord, maar die zijn ook iets minder dan het geval bij de Galaxy S3. Aan de voorzijde bevindt zich een vga-frontcamera om mee te videobellen, terwijl aan de achterzijde geen camera met 8 megapixels, maar eentje met 5 megapixels zit. Daarnaast is de Slim ruim een millimeter dikker dan de reguliere S3 en een aantal gram zwaarder.

Lees verder na de advertentie.

Het ligt in de lijn der verwachting dat de Galaxy S3 Slim, die op Android 4.2.2 (Jelly Bean) draait, ook in andere opkomende markten wordt uitgebracht. Of het toestel ook naar Nederland en België komt, is niet bekend.

De beste Galaxy S3 deals

Wil je de Galaxy S3 kopen? Hieronder vind je de beste aanbiedingen op een rijtje. Aangezien de S4 al een tijdje beschikbaar is en ook de Galaxy S5 eraan komt, heb je de Galaxy S3 al voor een bescheiden prijs in huis.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu