De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Samsung Galaxy S4 Android 4.3 al uitgelekt, nu te downloaden

Gijs Ettes
2 oktober 2013, 9:33
2 min leestijd
Samsung Galaxy S4 Android 4.3 al uitgelekt, nu te downloaden
paar samsung galaxy s4

De Samsung Galaxy S4 Android 4.3-update voor Europese toestellen is dinsdagnacht uitgelekt en nu al te downloaden. De update brengt meerdere vernieuwingen naar je Galaxy S4, zoals Samsung Knox en Samsung Wallet.

Als versienaam heeft de gelekte download I9505XXUEMI8 gekregen, maar je bent hoogstwaarschijnlijk veel nieuwsgieriger naar wat de download allemaal naar je Samsung-vlaggenschip brengt. De download is in ieder geval 1556,1MB groot en te downloaden via onder andere SamMobile.

Lees verder na de advertentie.

Het gaat bij deze download dus nog wel om een testversie van de rom, maar volgens SamMobile is hij al dermate vergevorderd dat hij prima is te installeren voor dagelijks gebruik. De officiële update naar Android 4.3 wordt ergens in oktober of begin november verwacht.

https://www.youtube.com/watch?v=8Z8kwAeJDqE

De prestaties van de Galaxy S4 zouden er significant op vooruitgaan dankzij de Android 4.3-update. Samsung Knox is overigens al volledig te gebruiken in de build, Samsung Wallet momenteel nog niet. Er is daarnaast een zogeheten Reading Mode aanwezig die je scherm optimaliseert voor het lezen van teksten. Deze functie wordt echter pas door een paar applicaties gebruikt. Het toetsenbord heeft tot slot ook een fijne verbetering gekregen.

Let op: deze firmware moet je alleen installeren als je je veilig voelt bij het installeren van custom roms, en als je met eventuele problemen onderweg weet om te gaan. Download de vroege versie van de Samsung Galaxy S4 Android 4.3-update dus op eigen risico. SamMobile heeft in ieder geval uitgebreide instructies voor zijn download de website geplaatst. Lees die zeker even door.

Verbeteringen van Android 4.3

Android 4.3 introduceert onder andere een nieuwe app voor de camera; geeft je de mogelijkheid om telefoonnummers automatisch in te vullen; biedt ondersteuning voor bluetooth smart en avrcp 1.3, en biedt ondersteuning voor beperkte gebruikersprofielen. Deze kun je bijvoorbeeld gebruiken voor je kinderen. De accuduur van Android-toestellen zou daarnaast verbeterd zijn na de update naar Android 4.3.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy S4
Samsung Galaxy S4

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu