De beste smartphones van 2013 (nummer 5): Samsung Galaxy S4
Redactie

Samsung Galaxy S4De komende dagen licht AndroidPlanet de 5 beste Android-tablets en -smartphones uit, te beginnen met nummer 5 van de smartphones: de Samsung Galaxy S4. Het vlaggenschip van Samsung is opnieuw een schot in de roos en was direct na de release de meest populaire Android-smartphone. En Hoewel het Zuid-Koreaanse bedrijf het bij de Galaxy S4 laat liggen bij het design, zijn het scherm, de camera en de snelheid van de smartphone weer uitstekend in orde.

Het design van de Galaxy S4 is ten opzichte van zijn voorganger wel sterk verbeterd. Zo is het Samsung gelukt om het toestel nog dunner en lichter te maken en het tegelijkertijd tjokvol features te stoppen. Ook is er een nieuwe aluminium-achtige rand aanwezig die het toestel steviger laat aanvoelen.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

De Samsung Galaxy S4 nader bekeken

samsung galaxy s4De Galaxy S4 is voorzien van een 4,99 inch-scherm met een full-hd-resolutie van 1920 bij 1080 pixels, een 13-megapixel-camera en een Qualcomm Snapdragon 600 quadcore-processor die op een kloksnelheid van 1,6Ghz draait. Het toestel beschikt verder over 2GB aan werkgeheugen, 16GB aan opslagruimte en een flinke 2600 mAh-accu.

De uitstekende camera- en hardwareprestaties, in combinatie met het mooie grote scherm en de degelijke batterijduur, zijn de belangrijke pluspunten waar Samsung al langer hoge ogen mee gooit. Samsung heeft de balans gevonden tussen het geven wat de gebruiker wil en toch de nodige concessies maken. Daarmee is de Samsung Galaxy S4 echt een smartphone voor de Android-massa, de consument die wél het beste op de smartphone-markt wil, maar ook vooral van alles wil mee snoepen.

→ Lees ook onze Galaxy S4 review.

De beste smartphones van 2013

Bekijk hieronder de beste smartphones van 2013 op een rijtje:

Samsung Galaxy S4 kopen

Wil je de Galaxy S4 kopen, maar wacht je tot het toestel eindelijk wat goedkoper verkrijgbaar wordt? Dan heb je geluk; het toestel is steeds beter betaalbaar!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.