Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Galaxy S4 La Fleur: roze Samsung-telefoon voor vrouwelijke fAndroids

Gijs Ettes
23 januari 2014, 14:26
1 min leestijd
Galaxy S4 La Fleur: roze Samsung-telefoon voor vrouwelijke fAndroids
Galaxy S4 La Fleur

Een afbeelding van de Galaxy S4 La Fleur, een roze Samsung-telefoon die gericht lijkt te zijn op vrouwelijke fAndroids, is opgedoken op Twitter. Samsung heeft meer telefoons met een alternatieve kleur en een bloemetjesmotief, waarvan de Galaxy S4 La Fleur dus de meest recente is.

Afgezien van het uiterlijk wijkt de smartphone overigens niet af van de reguliere S4. Ook dit bonte toestel is voorzien van een 4,99 inch-scherm met een resolutie van 1920 bij 1080 pixels, een 13-megapixel-camera en een Qualcomm Snapdragon 600 quadcore-processor die op een kloksnelheid van 1,6Ghz draait. Verder beschikt de Galaxy S4 La Fleur over 2GB aan werkgeheugen, 16GB aan opslagruimte en een 2600 mAh-accu. Deze is goed voor een beltijd van circa 17 uur.

Lees verder na de advertentie.

De Galaxy S4 is een van onze meest favoriete smartphone van 2013, zoals je ook kunt lezen in de Galaxy S4 review. Ondanks het wat fragiele design met veel plastic is dit een snelle telefoon met een uitstekende camera en een prima accuduur. Ook het scherm presteert uitstekend met goede kijkhoeken, intense kleuren en afzonderlijke pixels die je dankzij de hoge resolutie niet kunt onderscheiden.

Lees meer over Samsung

Hieronder vind je de laatste nieuwsberichten met betrekking tot de S4. Voor meer informatie over het toestel verwijzen we je graag naar de de Samsung Galaxy S4-toestelpagina.

De beste Galaxy S4 aanbiedingen

Wil je een wat minder kleurrijk toestel dan de Galaxy S4 La Fleur? Bekijk hieronder dan de beste en meest actuele Galaxy S4 aanbiedingen voor het reguliere model.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy S4
Samsung Galaxy S4

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu