Samsung Galaxy S4 mini verschijnt op officiële Samsung-website
Redactie

samsung galaxy s4 miniVoor wie er nog aan twijfelde: de Samsung Galaxy S4 mini  bestaat! Het toestel met typenummer I9190 verscheen op de Samsung supportpagina, samen met drie andere toestellen met typenummer I919X. Eén ervan is de I9192, een dual-sim versie die al was uitgelekt. Modelnummer I9195 is een LTE-versie en speciaal voor China is er modelnummer I9198. Dit is af te leiden uit het laatste cijfer, waarin Samsung meestal consequent is. Er komt dus in ieder geval een LTE-versie van de Samsung Galaxy S4 mini. Verdere specificaties die al zijn uitgelekt: het toestel heeft een 4,3 inch Super AMOLED-scherm met qHD-resolutie (540 x 960 pixels) en een pixeldichtheid van 256 ppi. Verder is al bekend dat de Samsung Galaxy S4 mini op Android 4.2.2 zal draaien en voorzien is van een 1,6 GHz dual-core processor.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


De officiële aankondiging van de Samsung Galaxy S4 mini wordt pas in juni of juli 2013 verwacht. Samsung heeft inmiddels de verwijzingen naar de nieuwe toestellen weggehaald.

galaxy s4 mini support site