Placeholder

De Samsung Galaxy S4 is al in een YouTube-video te ‘bekijken’. Althans, als alle geruchten over de Galaxy S4 ook daadwerkelijk blijken te kloppen. Een visueel ontwerper heeft op basis van alle geruchten over het nieuwe vlaggenschip van Samsung een video gemaakt met een render van de toekomstige smartphone. De Galaxy S4 is (volgens de video en geruchten) enorm dun en licht en heeft een 1080p-scherm, 2.0Ghz quadcore-processor, 13 megapixelcamera en Android 5.0 Key Lime Pie.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Het design is nog vrijwel hetzelfde als de huidige Galaxy S III en in de video wordt ook een projectie-toetsenbord getoond waarmee je op de tafel kunt typen. Of laatstgenoemde ook daadwerkelijk gaat gebeuren, valt nog te bezien. De andere eigenschappen die in de video voorkomen, zijn niet echt ondenkbaar. De smartphone zou ook een onbreekbaar scherm moeten krijgen.

Neem de video vooral met een korreltje zout, maar het is vrij interessant om te zien wat de Galaxy S4 zou k ºnnen zijn.