Samsung Galaxy S5 conceptEen conceptafbeelding van de Samsung Galaxy S5 laat een interessante gebogen smartphone zien. Volgens het concept zou het aankomende vlaggenschip van Samsung een flexibel 5,2 inch-scherm krijgen met een qhd-resolutie. Dit houdt in dat het scherm een resolutie van 2560 bij 1440 pixels zou hebben.

Het Samsung Galaxy S5 concept blijft echter wel een concept, waardoor de uiteindelijke smartphone een heel ander uiterlijk kan krijgen. Dergelijke concepten worden ontwikkeld op basis van de meest recente geruchten over een toestel.

Samsung Galaxy S5 concept

Samsung Galaxy S5 concept Het concept laat verder een 64-bit Exynos octacore-processor, 4GB aan werkgeheugen en Android 4.4 KitKat zien. Ook wordt een 16 megapixel-camera met ISOCELL-technologei verwacht en een irisscanner verwacht. Laatstgenoemde maakt het mogelijk dat gebruikers de telefoon kunnen ontgrendelen door hun oog te laten scannen.

Ook zou de Galaxy S5 volgens het concept vier speakers en een 4 megapixel-camera aan de voorzijde krijgen.

De meest interessante feature blijft echter het flexibele scherm van het Samsung Galaxy S5 concept, waar al langer geruchten over gaan. Door het gebruik van een flexibel oled-scherm zou de Galaxy S5 een ietwat gebogen design krijgen waar onder andere Samsung en LG al meer experimenteren.

Lees meer over de Galaxy S5

→ Lees het laatste nieuws over dit aankomende toptoestel en kom alles te weten over de Samsung Galaxy S5 aanbiedingen.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.