Dualsim-versie Samsung Galaxy S5 Mini verschijnt deze week in Nederland

De Samsung Galaxy S5 Mini Duos, de dualsim-versie van de Galaxy S5 Mini, is vanaf deze week verkrijgbaar in Nederland. Het compacte toestel kost 358 euro en is daarmee een paar tientjes duurder dan het reguliere model.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

De Duos is overigens identiek aan de Galaxy S5 Mini, afgezien van het feit dat er twee micro-simkaarten in de smartphone passen. Dat betekent dat de Galaxy S5 Mini Duos is voorzien van een 4,5 inch-scherm (super amoled, 720p), een 1,4GHz-quadcore-processor (Snapdragon 400) en 1,5GB aan werkgeheugen.

Ook beschikt de telefoon standaard over 16GB aan opslaggeheugen, dat met een micro-sd-kaart is uit te breiden tot maximaal 64GB. Verder is er 3G-ondersteuning aan boord (dus geen 4G!), een vingerafdrukscanner om het toestel te beveiligen en een hartslagmeter die samenwerkt met de fitness-app S Health. Dankzij de IP67-certificering is de Galaxy S5 Mini Duos bestand tegen stof en water. Je hoeft dus niet in paniek te raken als hij per abuis in de toiletpot valt.

Galaxy S5 Mini Duos kopen

De Galaxy S5 Mini Duos is beschikbaar in dezelfde vier kleuren als de Galaxy S5 Mini: Charcoal Black, Shimmery White, Electric Blue en Copper Gold. Zoals je in het overzicht hieronder ziet, haal je de smartphone al gratis in huis voor minder dan 30 euro per maand.

De Galaxy S5 Mini is iets goedkoper dan de Duos en nu al breed verkrijgbaar in Nederland. Hieronder hebben we de beste aanbiedingen voor het toestel op een rijtje gezet.

Het laatste nieuws over Samsung

Hieronder lees je de laatste nieuwsberichten met betrekking tot Samsung. Voor andere toestellen van de fabrikant kun je terecht op de Samsung-toestelpagina.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.