Galaxy S5 Mini fotoIn een drietal Galaxy S5 Mini foto’s is het compacte Samsung-toestel mogelijk voor het eerst in het wild te bewonderen. De kiekjes tonen de compactere versie van de S5 die – in tegenstelling tot eerdere geruchten – gewoon lijkt te beschikken over een hartslagmeter en een vingerafdrukscanner. Daarnaast is het design van de smartphone identiek aan dat van de S5, met dezelfde afgeronde hoeken en waterbestendige behuizing. De afmetingen lijken te zijn gekrompen, alsmede de accu, maar wat de precieze verschillen zijn, is nog niet bekend.

Voor wat betreft specificaties zijn er meer verschillen tussen de Galaxy S5 Mini en de reguliere S5. Het scherm meet bijvoorbeeld maar 4,5 inch en heeft een 720p-resolutie. Verder is er naar verluidt een 1,4GHz-quadcore-cpu (mogelijk Exynos 3470) aan boord en 1,5GB aan werkgeheugen. De opslagruimte bedraagt waarschijnlijk 16GB en zal zijn uit te breiden met een micro-sd-kaartje.

Bekijk de Galaxy S5 Mini foto’s

Verder tonen de Galaxy S5 Mini foto’s wat waarschijnlijk de 8-megapixel-camera met ledflitser aan de achterzijde wordt. Hier zul je helaas geen 4K-video’s mee kunnen schieten zoals dat het geval is bij de normale S5, aangezien de Mini over een mindere cpu beschikt. Aan de voorzijde is waarschijnlijk een 2,1-megapixel-frontcamera te vinden en het ligt in de lijn der verwachting dat de Mini draait op Android 4.4.2 (KitKat).

Geen fan van Mini-telefoons? De reguliere Galaxy S5 is sinds 11 april verkrijgbaar in ons land en al gratis in huis te halen in combinatie met een tweejarig abonnement. De beste deals van dit moment hebben we hieronder voor je uitgelicht.

[ad-block id=44 style=narrow]

Galaxy S5 videoreview

In de Galaxy S5 videoreview gaan we in op wat er nieuw is aan Samsungs vlaggenschip en checken we hoe die vernieuwingen bijdragen aan een betere gebruikerservaring. Check de video hieronder!

Lees meer

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.