De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

‘Verbeterde Samsung Galaxy S5 Prime verschijnt in juni’

Gijs Ettes
28 april 2014, 8:10
1 min leestijd
‘Verbeterde Samsung Galaxy S5 Prime verschijnt in juni’
Samsung Galaxy S5 prime

De Samsung Galaxy S5 Prime, de verbeterde versie van de Galaxy S5 die naar verluidt is voorzien van een QHD-scherm (2560 bij 1440 pixels) en een snellere Exynos-chip van Samsung, verschijnt mogelijk al in juni. Dat beweert de Zuid-Koreaanse krant AsiaToday die zich baseert op anonieme bronnen. Waarschijnlijk wordt de Prime in juni officieel gepresenteerd en zal de telefoon niet veel later in de winkels liggen. Of de genoemde release ook internationaal is, laat de krant in het midden.

Voorheen werd nog gesproken over Project KQ, maar waarschijnlijk gaat het nieuwe Samsung-toestel de Galaxy S5 Prime heten. Het scherm van de smartphone zou iets gegroeid zijn ten opzichte van zijn voorganger. Met 5,2 inch en een pixeldichtheid van circa 564 ppi is het display bovenstuk een stuk scherper.

Lees verder na de advertentie.

Daarnaast zou de telefoon naast een nieuwe Exynos-chip een verbeterde radio-chip van Intel gebruiken. Deze LTE-chip zorgt ervoor dat de Exynos-chipset overal kan worden gebruikt, omdat de radio-chip universeel is en zowel in Europa, Azië als de Verenigde Staten met 4G werkt.

Vodafone-actie: Galaxy S5 met gratis Gear Fit

Galaxy S5 aanbieding

Geen zin om te wachten? Bij een tweejarig Galaxy S5 Vodafone-abonnement krijg je nu de Gear Fit gratis. Het sportaccessoire heeft een waarde van maar liefst 199 euro en kan onder andere als stappenteller, hartslagmeter, stopwatch en mediacontroller fungeren. (Meer informatie)

De beste Galaxy S5 aanbiedingen

Wil je de Samsung-smartphone kopen, dan hebben we hieronder de beste Galaxy S5 aanbiedingen voor je uitgelicht.

Het laatste Galaxy S5 nieuws

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy S5
Samsung Galaxy S5

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu