Galaxy S5 update verbetert prestaties en nauwkeurigheid vingerafdrukscanner

Galaxy S5 updateSamsung is gestart met de uitrol van een Galaxy S5 update die de prestaties van het toestel verbetert en diverse bugs oplost. Daarnaast zorgt de update, met versienummer G900FXXU1ANG2, ervoor dat de vingerafdrukscanner nauwkeuriger werkt. Diverse gebruikers merken een kleine verbetering in de performance en een geven aan dat hun vingerafdruk beter wordt gescand na installatie van de update.

De Galaxy S5 update wordt over-the-air en stapsgewijs uitgerold, waardoor het mogelijk is dat niet alle bezitters van de Samsung-smartphone er even snel over kunnen beschikken. De update weegt 194MB en is ook via Kies te downloaden en installeren.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Galaxy S5 kopen: dit zijn de prijzen

Galaxy S5 kopenSinds afgelopen april kun je de Galaxy S5 kopen in Nederland en België. Het toestel is beschikbaar in de kleuren zwart, wit, blauw en goud. Uiteraard hebben de verschillende versies dezelfde specificaties en zijn ze net zo stof- en waterbestendig.

De prijs van een Samsung Galaxy S5 in combinatie met een abonnement kan sterk verschillen per provider en webwinkel. Als je van plan bent om een Galaxy S5 te kopen, dan is het van belang om de prijzen bij de verschillende aanbieders goed te checken en een optelsom te maken van alle kosten. Hieronder hebben we de beste aanbiedingen van dit moment voor je uitgelicht.

→ Tip: check ook onze Galaxy S5 vs iPhone 6 vergelijking!

Samsung Galaxy S5
8,5
Welke Samsung Galaxy S5 wil je?
Selecteer:
16GB
Sim only nodig?

Lees meer

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.